Ana SayfaÜnlülerMasterChef'in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, ana kadroya girecek 3. adayı belirlemek için ekrana geldi. Yarışmacılar iki aşamadan oluşan oyunlarda, ana kadroya girebilmek için mücadele etti. İlk aşamayı geçen yarışmacılar, ikinci turda yarıştı ve başarılı olan yarışmacılar arasından ana kadroya girecek yarışmacı belirlendi. MasterChef’i ana kadrosuna yedekten giren 3. yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 3. Hafta Son Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin yedeklerine seçilen yarışmacılar ana kadroya girebilmek için iki turdan oluşan oyunlar için mutfağa girdi. İki yarışmacı yarışmaya katılamadı. Gelen yarışmacılarla şefler önce bu turların ne kadar önemli olduğunu konuştu ve onlara ilk tur için yapmalarını istedikleri yemeği açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

Şefler, yarışmacılardan ilk turda Tireliçe yapmalarını istedi ve onlara bu yemeği yapmak için bir saat süre verdi. Süre başladıktan sonra şefler bu tatlı için tüm ayrıntıları yarışmacılara anlattı.

Yarışmacılar verilen süre içinde en iyi tatlıyı yapmak için büyük bir mücadele verdi. Verilen süre içinde yarışmacılar var güçleriyle ana kadroya girmek için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda, yarışmacılar yemeklerini yapıp şeflerin beğenesine sundu.

Şefler, yarışmacıların yaptığı tatlıların tadımını yapıp en başarılı tabağı yapan isimleri açıkladı. İlk turu geçen yarışmacılar; Erkan, Şule, Ayşegül, Atike ve Cenkay oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda; Erkan, Şule, Ayşegül, Atike ve Cenkay, kayısı ürünüyle yarıştı. Kayısı ürünüyle en yaratıcı yemeği yapmak için yarışan yarışmacılar, verilen süre içinde en iyi yaratıcı yemek yapmak için mücadele etti. Şefler, yapılan tabakların tadımlarını yapıp başarılı tabakları açıkladı.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Beş yarışmacı arasından en az başarılı olan yarışmacı Cenkay oldu. Günün 4. en başarısız tabağını yapan Ayşegül oldu. Geriye kalan üç yarışmacıdan 3. olan Erkan oldu. Erkan, ufak bir hatası yüzünden ana kadroya giremedi. Şefler ona, iyiye gittiğini söyleyip Erkan’ı tebrik etti.

Atike ile Şule geriye kaldı. En başarılı tabağı yapan yarışmacı Atike oldu. Atike, ana kadroya giren isim oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam, hafta eleme potasına düşen 6 yarışmacı yarışacak ve bu altı yarışmacıdan biri ne yazık ki, MasterChef Türkiye 2022’ye veda edecek. Zorlu bir yarışma olacağı kesin. Bu hafta hangi favori yarışmacı yarışmaya veda edecek?

MasterChef 3. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler