Ana SayfaÜnlülerSenden Daha Güzel 14. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Emir İle Efsun...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 14. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Emir İle Efsun Sıfırdan Yeni Bir Hayata Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, Emir’in saplantılı aşığı Filiz tarafından yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Efsun, yoğun bakıma alınıyor. Emir, Efsun’un kendisi yüzünden yaralandığı için kliniği terk edip gidiyor. Efsun, kendisine geldikten sonra Emir’in nerede olduğunu bulmaya çalışıyor. Onu saklandığı yerde bulup, onun kendisini sevdiğini bildiğini bunu onun ağzından duymak istediğini söylüyor. Senden Daha Güzel 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emir ile Efsun sıfırdan yeni bir hayata başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Emir İle Efsun Sıfırdan Yeni Bir Hayata Başlıyor!

Senden Daha Güzel dizisi, ne yazık ki ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümünün ilk fragmanında; Efsun Emir’e, yeniden başlamayı teklif ediyor. Onunla kendi memleketinde Antep’te bir hayat kurmak istiyor. Emir de, bu teklifi kabul edip onunla orada çiftçilik yapmak istiyor.

İşte Senden Daha Güzel 14. bölüm 1. final fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emir’in saplantılı aşığı Filiz, onu adım adım takip edip sonunda onları bir arada yakalayıp silahını çekiyor. Efsun, Filiz’in ciddi olduğunu anlayıp Emir’in önüne gerilip kendisi yaralanıyor. Emir, Efsun yaralandıktan sonra yardım istiyor. Onların çığlıklarını duyanlar terasa çıkıyor.

Ama Filiz, ateş etmeyi kesmiyor ve sağa sola ateş etmeye devam ediyor. Ambulans gelip Efsun’u hastaneye götürüyor. Çok kan kaybeden Efsun önce ameliyata alınıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınıyor. Emir, Efsun’un başına gelenlerden kendisini sorumlu tutup ona daha fazla zarar vermemek için şehri terk etmek istiyor.

Bu arada Sevda’nın da onu elde etme planı suya düşüyor. Haftalar sonra Efsun kendisine geliyor ve Emir’i görmek istiyor. Onun şehri terk ettiğini duyduktan sonra emin olmak için onun evine gidiyor. Sevda Efsun’a, Emir’in ona çok aşık olduğunu, ona daha fazla zarar vermemek için şehri terk ettiğini söylüyor.

Efsun, Sevda’nın ağzından bu sözleri duyduktan sonra Emir’in nerede olabileceğini araştırıyor. Emir ise, paravanı ile ormanda kamp kurup tüm dünyayla iletişimi kesmek istiyor. Bu arada da aklından Efsun’u çıkaramıyor. Eğer ona geri dönerse, ona zarar vereceğinden korkuyor.

Efsun, iyileştikten sonra Emir’in yerini buluyor ve yanına gidip onun kendisinden neden uzaklaştığını bildiğini bunu, kendisine itiraf etmesini istiyor. Emir de, Efsun’a sarılıp onu öpüyor. Aşklarını birbirlerine itiraf eden iki aşık bundan sonra birbirleriyle ayrılmamak üzere bir plan işine giriyor.

Senden Daha Güzel 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Saklandığı Yerde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler