Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi aynı takımdan eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022’nin 3. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi kırmızı takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Vural, Burak, Melih, Yağız, Serpilay ve Dilan eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’e büyük zorlu aşamalardan geçerek geldiklerini ve oradan ayrılmak istemediklerini söylediler.

BİRİNCİ ELEME TURU!

İlk eleme turunda 6 eleme adaylarına şefler, Maş fasulyesi verdi ve bu ürünü kullanarak onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Bu yemek için yarışmacılara tam 40 dakika süre verildi. Verilen süre için üç çeşit Maş fasulyesini kullanarak yarışmacılar en yaratıcı yemeklerini yapmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yapıp en başarılı üç tabağı yapan yarışmacıları öne çağırdı. Günün en başarılı tabağı yapan Yağız oldu ve en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. Günün 2. başarılı yemeğini yapan Serpilay, 3. başarılı yemeğini yapan yarışmacı ise Burak oldu.

SON ELEME TURU!

Son eleme turuna Dilan, Vural ve Melih kaldı. Bu tur için yarışmacıların karşısına Danilo şef kendi tabağı olan Palamutto ile çıktı. Öncelikle yarışmacılara yemeği tanıtıp, onlara inceliklerini anlatıp tadım yaptırdı. Daha sonra verilen 40 dakika süre başladı.

Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi tabağı çıkartmak için mücadele etti. Bu süre içinde Dilan, yemeği yaparken aksilikler yaşadı. Vural ise, yemeğin sunumunu yaparken bir hata yaptı.

KİM ELENDİ?

Verilen sürenin bitiminde şefler üç yarışmacının tabaklarının tadımını yaptı. Dilan, yemeğini şeflere ağlayarak sundu. Vural ise, tam sunum yaparken tütsüleme de bir yanlışlık yaptı. Ancak hemen fark edip düzeltti.

Melih, en başarılı yemeği yaparak eleme potasından kurtuldu. Geri Vural ile Dilan kaldı. Dilan, haftanın elenen yarışmacısı oldu. Gözyaşlarıyla arkadaşlarının yanına giden Dilan, onlara veda edip stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 3. Hafta Son Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler