Ana SayfaDizilerKardeşlerim 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Geri Mi Dönüyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 58. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asiye Ömer’in, Akif’e saatleri verdiğini öğrenip evi terk ediyor. Ömer, Akif’ten saatleri geri istiyor. Ancak, kendisini onun yeni oyununun içinde buluyor. Berk, ufak bir yarayla kurtuluyor ve eve gidip annesine her şeyi anlatıyor. Ayla, Akif ile Nebahat’i şikayet ediyor. Ama çabaları boşa çıkıyor. Ahmet eve gelip, Ömer ile kardeşlerini evden kovuyor. Kardeşlerim 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sevgi, geri mi dönüyor?

Cumartesi Dizileri 2022

Sevgi Geri Mi Dönüyor?

Kardeşlerim 59. bölüm 1. fragmanında; Ömer, kardeşleriyle birlikte sokağa atıldıktan sonra amcası Orhan’ın yanına sığınıyor. Gönül, bu durumdan pek hoşnut olmuyor. Ertesi gün Ahmet okula gelip Ömer’e, saatlerini geri getirmesini istiyor. Tam kendisini çıkmazda hissettiği durumda Sevgi Ömer’in karşısına çıkıyor. Sevgi, Ömer’in torunu olduğunu açıklayacak mı?

İşte Kardeşlerim 59. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 58. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doruk ile Berk’in tartışması kanlı bitiyor. Berk’i, kanlar içinde gören Ömer onu havuzdan çıkarıyor. O ise, gerçekleri anlatmayıp havuza düştüğünü söyleyip evine geri dönüyor. Asiye, evi terk edip parkta dolanırken önüne bire geçip onu taciz ediyor. Tolga ile kardeşi onu görüp, o adamın elinden kurtarıyor ve Asiye’yi evlerine götürüyor.

Asiye, sevmese de Tolga ile kardeşinin evine gitmek zorunda kalıyor. Leyla, Ömer’i arayıp Asiye’nin yanlarında olduğunu söylüyor. Ömer, Leyla’nın dediği gibi kardeşinden özür dileyip onu eve geri döndürüyor. Büyük bir hata yaptığını anlayan Ömer, Asiye’ye saatleri Akif’ten alıp yerine koyacağına söz veriyor.

Akif ise, çoktan saatleri satıp  kendisini zenginmiş gibi gösterip zengin ortak arayışına çıkıyor. Ertesi gün Ömer, Akif’le buluşup ortaklıktan vazgeçtiğini ve saatleri geri istediğini söylüyor. Akif ise, saatleri çoktan sattığını ve yeni bir yatırımcı bulup onun evinde görüşme yapmak istediğini, eğer bunu yaparsa saatlerini geri vereceğini söylüyor.

Ömer ise, kabul etmek zorunda kalıyor. Bu arada Berk, annesine olanları anlatıyor. Ayla, Nebahat’in evini basıp onlardan hesap soruyor. Akif ile Nebahat, Ayla’nın şikayeti üzerine emniyete gidip ifade veriyor. Ama onların ifadesi, Ayla’nın onların tutuklanmasına yetmiyor ve her ikisi de serbest bırakılıyor.

Akif, yatırım ortağı bulup kendi eviymiş gibi adamı Ömer’in evine götürüyor. Ama Ömer’in kardeşleriyle eve erken gelmesi planını bozuyor. Üzerine bir de Sevgi’nin oğlu Ahmet, karısı ve çocuklarıyla eve geliyor. O evin kendisinin olduğunu söyleyip hepsini evden kovuyor. Ömer, kardeşleriyle birlikte bir kez daha sokağa atılıyor.

Kardeşlerim 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla Kocasının Nasıl Öldüğünü Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler