Ana SayfaDizilerGül Masalı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ece Toprak ile Gonca'yı Ayırmayı...

İlgili Postlar

Gül Masalı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ece Toprak ile Gonca’yı Ayırmayı Başarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gonca. Toprak’ın evlenme teklifini kabul ediyor. Ece, onları ayırmak için sahte fotoğraflarla Toprak’ın kendisini kız kardeşiyle aldattığı yalanını ortaya atıyor. Tahir, bunu öğrendikten sonra kızının Toprak’la evlenmesine karşı çıkıyor. Bu yalana Gonca inanmıyor. Ece ikinci planını devreye sokuyor. Tahir, yolda kaza geçiriyor. Canan, Halil’i öldürmeye çalışırken silah patlıyor. Ece, Toprak ile Gonca’yı ayırmayı başarıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ece Toprak ile Gonca’yı Ayırmayı Başarıyor!

Gül Masalı 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Toprak ile Gonca, el ele annesiyle dedesinin karşısına çıkıp evlenmeye karar verdiklerini söylüyor. Canan, sinir krizleri geçiriyor. Gonca, Toprak’la birlikte eve gittiklerini babasının Rıfat’ın adamları tarafından darp edildiğini görüyor. Tahir, Toprak’a tokat atıp bu evliliği onaylamadığını kızına söylüyor.

GÜL MASALI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fuat, Tahir’in darp edildiğini öğrendikten sonra Rıfat’ın yanına gidip o köşklerini satın alıp düğün hediyesi olarak Gonca’ya hediye edeceğini söylüyor. Rıfat, kızının durumunun iyi olmadığını anlayıp Gonca’yla konuşmaya gidiyor. Gonca, Rıfat’a gereken cevabı verip gönderiyor.

Sonra Toprak’ın yanına giden Rıfat, onu da bu yoldan geri çeviremiyor. Arzu, artık abisiyle yaşamaya başlıyor. Canan’ın psikolojisi iyice bozuluyor. Ece Canan’a, Toprak’la Gonca’yı ayırmak için aklına bir plan geldiğini söylüyor. Fotomontajla kendi fotoğraflarının yerine kardeşi Deniz’i koydurup Toprak’ın, kendisini kız kardeşiyle aldattığı yalanını ortaya atıyor.

Arda’yı yanına çağırıp ona bu fotoğrafları veriyor. Oda götürüp fotoğrafları Halil’e veriyor. Halil kızına fotoğrafları gösterip, Toprak’ın onu üzmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Ece, önce Toprak’ın yanına gidip onunla konuştuktan sonra bunun bir oyun olduğunu anlıyor.

Doğruca Ece’nin yanına gidip bu yalana inanmadığını, fotoğrafların sahte olduğunu bildiğini söylüyor. Ece’nin bu planı tutmuyor. Tahir, kızının hala Toprak’la evlenmekten vazgeçmediğini görünce ona, kendisini unutmasını söyleyip İstanbul’a gitmeye karar veriyor.

Halil, artık Canan’ın yaptıklarına dayanamayıp gidip hisselerini Fuat’a satıp oradan gitmeyi planlıyor. Bu arada Canan, Halil’in peşine adam takıyor. Rıfat’a, Halil ile Pınar’ın fotoğrafları geliyor. Bunu gören Canan, silahını alıp onları basıyor. Halil’e silahını doğrultup onu öldürmek istiyor. Halil, onun elinden silahı almaya çalışırken silah patlıyor.

Ece, bir barda sarhoş olmuş gibi numara yapıp Toprak’ın kendisini almaya gelmesini sağlıyor. O sırada da Gonca’ya yerini haber veriyor. Gonca, onları birlikte görünce Ece’nin hayatlarından çıkmayacağını anlayıp yüzüğünü çıkarıp Toprak’a veriyor. Bu arada sarhoş bir şekilde yola çıkan Tahir, kaza geçiriyor.

Gül Masalı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’la Evlenmeyi Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler