Ana SayfaDizilerSeversin Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Seversin Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin sevilen dizisi, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga, Asya’nın babasının yapım şirketiyle anlaşma imzaladığını öğreniyor. Nazlı, Selin’i tehdit edip ondan kendisini bir dizide oynatmasını istiyor. Oda kabul etmek zorunda kalıyor. Selin Tolga’ya, Asya’nın o anlaşmayı ona iş verilmesi için yaptığını söylüyor. Asya, Kudret’ten hesap sormaya gittiğinde ondan gerçekleri öğreniyor. Tolga da oraya geliyor. Kudret fenalaşıp, yere yığılıyor. Seversin dizisinin yayın günü değişti. Dizinin 17. bölüm 1. fragmanı yayında.

Çarşamba Dizileri 2022

Seversin Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Seversin dizisi bundan sonra pazartesi günleri ekrana gelecek. Dizinin 17. bölüm 1. fragmanında; Babasıyla ilgili gerçekleri Asya’nın ağzından duyan Tolga büyük bir yıkım yaşıyor. Tüm hayatının yalanlarla kaplı olmasını kaldıramıyor. Asya ise Tolga’ya gerçekleri anlatmaya hazırlanırken, Tolga beklenmedik bir hamlede bulunuyor. Tolga’nın yeni dizi projesindeki partneri açıklanıyor. Asya, büyük şaşkınlık içine giriyor. Tolga’nın yeni partneri kim oluyor?

İşte Seversin 17. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Kudret’in Tolga’nın babası olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık ve pişmanlık yaşıyor. Daha sonra Tolga, bu durumu öğrenip Asya’dan kaçmaya başlıyor. Asya, artık Tolga’nın peşinden koşmaktan yorulup Suzan’ın yanına gidip ona yüzüğü iade ediyor. Tolga, annesinin parmağında Asya’nın yüzüğünü görünce hemen onu geri alıyor.

Selin, babasından Asya’nın Tolga’nın dijital işini geri alabilmesi için Kudret’le anlaşma yaptığını öğreniyor. Bu arada Nesrin, Asya’ya kendisinden habersiz sözleşme imzaladığı için çok kızıyor. Kadir’le de arası bozuluyor. Tolga, Asya’dan ayrı kalmaya dayanamıyor ve sete gidip ona yüzüğü geri vermek istiyor.

Selin Tolga’yı yanına çağırıp ona Asya’nın Kudret’le neden anlaşma yaptığını anlatıyor. Nazlı, Hakan’da kalmaya başlıyor. Annesi ise onu arkadaşında kaldığını zannediyor. Onu döndürmek için gittiğinde onun Hakan’ın evinde kaldığını öğreniyor. Nazlı’yı ikna edip eve döndürebilmek için kapıda oturuyor.

Bu arada Nazlı, aradığı fırsatı bulup Selin’i tehdit edip ondan başrol istiyor. Selin de kabul etmek zorunda kalıyor. Asya, Tolga’nın gerçekleri öğrenmesiyle Kudret’in yanına gidiyor. Ondan sözleşmeyi iptal etmesini istiyor. Ona kendisini kandırdığını söylüyor.

Kudret, kendisiyle Tolga’yı Suzan’ın görüştürmek istemediğini, oğlunun üzerinden ellerini hiç çekmediğini, şimdiki kariyerini kendisinin sağladığını ve Asya’ya, oğlunu getirmesi için onu kullandığını itiraf ediyor. O sırada Tolga içeri giriyor ve babasından hesap soruyor. O sırada Kudret fenalaşıp yere yığılıyor.

Seversin 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Tolga Asya’nın Kendisinden Neden Kaçtığını Öğrenmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler