Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 4. haftanın 3. son takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar haftanın 3. takım oyununu alabilmek için yarıştı. Takım oyununu kaybeden takım yarışmacılarıyla bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 5. eleme adayını belirledi. 6. eleme adayı ise yarışmacıların oylarıyla belirlendi. MasterChef 4. haftanın 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 4. haftanın 2. takım oyununu da Büşra’nın kaptanlık ettiği mavi takım kazanmıştı. Takımlar haftanın son takım oyununu oynamak için Balıkesir’e gitti. Yöreye özgü yemeklerden hazırlanan menüyle yarışan takımlar yemeklerini yapıp misafirlerin beğenisine sundu.

TAKIM OYUNU!

Balıkesir’de yapılan haftanın son takım onunun menüsü; Balık Çorbası, Çarçur köfte, asma yaprağında Sardalya, bigatiç güveç ve Balıkesir kaymaklısı olarak açıklandı. Mavi ve kırmızı takım menüyü yarışmacıları arasında paylaştırıp sürenin başlamasıyla yemekleri yapmaya koyuldu.

Verilen sürenin bitiminden sonra her iki takımda yemeklerini misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, beğendikleri tabaklara puanlarını verdi. Oylama sonuçları stüdyoda açıklandı. 23’e 12 farkla mavi takım haftanın son dokunulmazlığını da kazandı. Üç sıfır yenilen kırmızı takımdan eleme potasına girmeyen 5 yarışmacı bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, öncelikle kırmızı takımlar neden bu kadar başarısız olduklarını konuştu. Daha sonra eleme potasında olmayan 5 yarışmacıya çikolata çeşitleri verip onlardan bu ürünle yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Bu yemek için onlara 40 dakika süre verildi. Verilen sürenin sonunda 5 yarışmacı yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra en başarılı tabağı yapan ismi açıkladı. Ayaz, en yaratıcı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı aldı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Ayaz, 5. eleme adayı olarak Kıvanç’ın ismini verdi. Kıvanç, haftanın 5. eleme adayı oldu. Haftanın 6. eleme adayı oylama sonucunda belirlendi. En çok oyu alan Melih ise 6. eleme adayı odu.

Böylelikle haftanın eleme adayları; Vural, Atike, Fatmanur, Barış, Kıvanç ve Melih oldu. Bu altı yarışmacı pazar günü yapılacak eleme oyununda MasterChef’te kalabilmek için yarışacak. En başarısız olan yarışmacı yarışmaya veda edecek.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam Somer şef takımları kendi restoranına götürecek. Yarışmacılar Somer şeften bir masterclass alacak. Daha sonra stüdyoya dönüp büyük ödül için yarışacak.

MasterChef 4. Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler