Ana SayfaDizilerBaba Dizisinin 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Baba Dizisinin 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Ölüyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 15. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Büşra, Ahmet’in Ferit’i öldürdüğünü ispatlamaya çalışır. Servet, köşkte Cansu’yla birlikte kalır. Kadir Can, Cansu’yu almak için gider. O ise, onu terk edip Servet’e yanaşır. Kadir Can, Cansu’yla tartışırken Cansu uçurumdan aşağı düşer. Yaşar, tehlikeli bir ameliyata girer. Ameliyatta Yaşar’ın kalbi durur. Ahmet, Büşra’nın her şeyi öğrendiğini anlayıp onu boğar. Firuz, Emin’i kaçırır. Kadir ile İlhan ise, ölümüne bir kavgaya tutuşur. Emin, yine evlat acısı mı yaşayacak? Baba dizisinin 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emin, ölüyor mu?

Salı Dizileri 2022

Emin Ölüyor Mu?

Baba 16. bölüm 1. fragmanında; Büşra, hastaneye kaldırılıyor. İlhan, Büşra’nın kalbinin durduğunu görüyor. Büşra, hayata geri dönebilecek mi? Öte yandan Kadir, Ahmet’i bulup ondan hesap soruyor. Kadir, babasını arıyor ve ondan kötü bir haber alıp morga gidiyor. Morgdaki kişi Emin mi? Fazilet, gözyaşları içinde Kadir’e babasının nerede olduğunu soruyor.

İşte Baba 16. bölüm 1. fragmanı…

BABA DİZİSİNİN SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Servet, Şahika’nın ihanetini öğrendikten sonra gidip ailesini uzaktan izler. Cansu ise, iyice köşke yerleşir. Şimdi onun tek amacı Servet’i avucunun içine almaktır. Firuz, İlhan’dan çaldığı paraları yurt dışına kaçırmak için Servet’in gemilerini kullanmak ister. Ondan izin almak için yanına gidip evrakları ona imzalatır.

Kadir, şirketin müdüründen durumu öğrenip onunla birlikte emniyete gidip Firuz’un yurt dışına para ve mal çıkaracağını ihbar eder. Firuz, tam malları ve paraları gemiye taşırken polisler gelip transferi engeller. Polisin elinden kurtulan Firuz, İlhan’ı bulur ve ona, sigorta şirketinden paralarını aldığını, kendisinin ne yapacağını sorar.

Oda, onu kendisinin şikayet etmediğini söyleyip onu şikayet edenin Kadir olduğunu söyler. Kadir Can, babasına Cansu’yu çok sevdiğini söyler. Oda, seviyorsa Cansu’yu alıp getirmesine izin verir. Kadir Can, Cansu’nun yanına gider ve onu götürmek istediğini söyler.

Cansu ise, o zenginliği bırakamayacağını söyleyip onu aşağılar. Servet’e kur yapan Cansu, onunla birlikte bir akşam geçirmek ister. O ise bir mekan kapatıp oraya Cansu’yla birlikte gider. Kadir Can, Cansu ile amcasını öpüşürken görür. Ahmet, Servet’i arayıp Firuz’un sevkıyatına polis baskını olduğunu onu da polislerin aradığını söyler.

Servet, hemen oradan ayrılır. Kadir Can, Cansu’yla tartışmaya başlar. Cansu, dengesini kaybedip uçurumdan aşağı düşüp ölür. Kadir, yeğeninin yanına gidip onu emniyete götürüp olanları itiraf etmesini ister. Kadir Can, göz altına alınır. Yaşar ise, riskli bir ameliyata girer. Ameliyatta Yaşar’ın kalbi durur.

İlhan ile Kadir, ölümüne bir kavgaya tutuşur. Firuz, Emin’i kaçırıyor. İlhan Kadir’e, ikisinden birinin öleceğini söyler. Büşra, Ahmet’in Ferit’i öldürdüğünden emin olur. Ahmet, Büşra’yı boğarak öldürmeye çalışır. Nefessiz kalan Büşra ölecek mi?

Baba Dizisinin Kadrosuna Dört Oyuncu Birden Katıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler