Ana SayfaDizilerMahkum 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'ın Bir Sonraki Hamlesini Bulmaya...

İlgili Postlar

Mahkum 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ın Bir Sonraki Hamlesini Bulmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, yeni sezon 25. bölümüyle ekrana geldi. Fırat, hastalığının ilerlediğini ve ancak üç ay ömrü kaldığını öğreniyor. Barış’ın yaşadığından emin olan Fırat, göreve şartlı olarak dönüyor. Kendi ekibini kurup Barış’ın izini bulmaya çalışıyor. Barış ise, önceden belirlediği bir çok mahkumu hapishaneden kaçırtıp kendi yanına alıyor. Onlarla birlikte yer altında kendi Adaletini sağlamak isteyen bir çete kuruyor. Fırat, tam Barış’ın yerini bulmuşken onun tuzağına düşüyor. Mahkum 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Barış’ın bir sonraki hamlesini bulmaya çalışıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Barış’ın Bir Sonraki Hamlesini Bulmaya Çalışıyor!

Mahkum 26. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Giryan’ı Barış’ın elinden kurtarmayı başarıyor. Barış, Büge’ye yakın olduğu için Fırat’a bedel ödettirmeye hazırlanıyor. Fırat ise, ekibiyle birlikte onun bir sonraki hamlesinin ne olacağını düşünüp onu bulmaya çalışıyor. Bu arada Barış, büyük bir soygun gerçekleştiriyor.

İşte Mahkum 26. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat ile Barış, uçurumdan aşağı denize birlikte düşüyor. Barış’ın öldüğü sanılıyor. Fırat ise, yaralı olarak kurtuluyor. Ancak Fırat, hastalığının ilerlediğini sadece üç ay ömrü kaldığını öğreniyor. Günlerini kızıyla birlikte geçiriyor ve ona ajandalar dolusu notlar hazırlıyor. Bu arada Büge, Barış’ın mezarında gözyaşı döküyor.

Aradan zaman geçiyor ve üst üste hapishaneden Barış’ın fotoğrafının bulunduğu maskelerle kaçıyor. Büge, haberlerden sonra korkup başka bir eve taşınmaya karar veriyor. Barış, Büge’nin karşısına çıkıp yaşadığını ve kısa bir süre sonra onun isteğiyle onu oğluyla birlikte yanına alacağını söylüyro.

Büge, Fırat’a durumu anlatıyor ve onun karşısındaki eve taşınıyor. Müşavir Defne, Barış’ın yaşadığına inanmıyor. Onun cesedini kendi gözleriyle gördüğünü, otopsi yapılırken de başından ayrılmadığını söylüyor. Ancak Büge’nin Barış’ı gördüğünü söylemesiyle Fırat’tan göreve geri dönmesini istiyor. Fırat, görevi kabul ediyor. Ancak ekibini kendisi belirlemek istiyor. Defne de kabul ediyor.

Bu arada Barış, özellikle seçtiği suçluları hapisten kaçırtıp yer altında bir krallık kuruyor. Onların hapse girmesine neden olan kişilerden bir bir intikamlarını almaya başlamalarını sağlıyor. Fırat, Giryan’ı da ekibe dahil edip onun Barış’la irtibat kurmasını sağlıyor. Barış Giryan’ı, buluşma yerine çağırıyor.

Fırat onun peşinden ayrılmıyor. Tam Barış’ın yerini bulan Fırat, onun adamlarına yakalanıyor. Barış Giryan’ı rehin alıp onu bir yatağa bağlıyor. Eylül’ün tecavüzcüsüyle Giryan’a zarar vermek istiyor. Fırat’tan Giryan’ı kurtarması için o adamı öldürmesini istiyor.

Mahkum 25. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Barış Yeraltı Çetesi Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler