Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Sadi'nin Mert'e...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Sadi’nin Mert’e Öğüt Verdiği Duyunca Sinirleniyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Songül’ün bindiği treni yakalayıp durduruyor. Songül, mektubu açıklamakta zorlanınca Sadi konuşmasıyla onu rahatlatıyor. Melek, Celal’le bir anlaşma yapıp mahkemeye çıkıyor. Ancak Celal, sözünü tutmuyor. Sadi, kimsesiz çocuklar için sünnet düğünü yapılmasına yardım ediyor. Sünnet düğününde Sadi, çatıda Songül’ün fotoğraflarını çeken birinin olduğunu fark ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derya, Sadi’nin Mert’e, öğüt verdiğini duyunca sinirleniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Derya Sadi’nin Mert’e Öğüt Verdiği Duyunca Sinirleniyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 1. fragmanında; Sadi Mert’e, sevdiğinden kolay vazgeçmemesi için ona öğüt veriyor. Derya, onun konuşmasını duyup Sadi’ye, tutamadığı sözleri kardeşine öğüt olarak vermekten vazgeçmesini istiyor. Sadi, Songül’ün fotoğrafını çeken adamı yakalayıp dayaktan geçiriyor. Celal için yapılan kurul kararıyla onun yürüyemeyeceği belgeleniyor. Osman, Kırdarlar’ın aradığı kızın Songül olduğunu öğreniyor. Osman Kırdarlar’la, Emin ile Songül’ü bulmak için bir anlaşma yapıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi, eve geldiğinde Songül’ün kendisine bıraktığı mektubu okuyor. Hemen bir araştırma yapıp onun trenle Ankara’ya gitmek için yola çıktığını anlıyor. Trene yetişip önünü kesiyor. Sadi, Songül’ü alıp eve getiriyor. Songül, o mektupta yazdıklarını Sadi’ye açıklamak için zorlanıyor.

Sadi, onun kıvrandığını görüp Songül’e, kağıt üzerinde de olsa evli olduklarını, aynı evi paylaştıkları için birbirlerini özlediklerini söyleyip konuyu kapatıyor. Melek’in mahkeme günü yaklaşıyor. Celal Melek’e, anlaşmak istediği notunu yazıyor. Ondan, geçmişi unutup kendisiyle uğraşmamasını, bunun karşılığında mahkemede ayağa kalkacağını yazıyor.

Mahalleden bir kaç kişi müdürün yanına gelip okulun bahçesinde kimsesiz çocuklar için sünnet düğünü yapmak istediklerini söylüyor. Müdür ise, bağış olmadan bunu yapamayacağını söylediği sırada Sadi geliyor ve onlara bağış işini ayarlayacağını düğünü yapabileceklerini söylüyor.

Yaver, Songül’ün arabasının altına bomba koyan Burhan’ı bulup getiriyor. Onun elini kolunu bağlayıp her şeyi itiraf etmesini istiyor. Songül, buna karşı çıksa da Sadi, bildiği gibi yapıyor ve çok geçmeden Burhan, her şeyi itiraf etmeye razı geliyor. Yaver, onu polislerin bulmasını sağlıyor.

Nezarete atılan Burhan, konuşmadan zehirlenip öldürülüyor. Melek’in mahkemesi oluyor. Celal Melek’in Can’la yaptığı konuşmayı duyup mahkemede ayağı kalkmıyor. Melek’de onun yürüyor olduğunu iddia edince mahkeme Celal’in heyette girmesi kararı alıyor. Sünnet düğününde Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini fark ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Songül’ü Eve Döndürmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler