Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Songül'ü...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Songül’ü Eve Döndürmeyi Başarıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, Songül’ün mektubunu aldıktan sonra onu geri döndürmek için yola çıkar. Ayaz ve arkadaşları, Ozan’ın içlerindeki köstebek olduğunu öğrenip onu darp ederler. Melek’in duruşma günü gelir. Sadi, Songül’ün bindiği treni öğrenip önüne geçer. Ölümü pahasına aşkını kurtarmak isteyen Sadi, Songül’ü ikna edebilecek mi? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. ön izlemesinde; Sadi, Songül’ü eve döndürmeye başarıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’ü Eve Döndürmeyi Başarıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. ön izlemesinde; Sadi, treni durdurup Songül’ün gitmesine engel oluyor. Onu eve döndürmeye başarıp ona tren yolculuğunun nasıl olduğunu soruyor. Songül Sadi’ye, duygusallıkla yazdığı bir mektup bıraktığını söylemek için çırpınıyor. Sadi, onun ne söylemek istediğini anlayıp onu utandırmadan sorunu çözüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. ön izlemesi…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya, Songül’ün isteği üzerine gelir. Karşısında Sadi’yi görünce pek de şaşırmaz. Daha önceden de yaptığı gibi onun kurşununu çıkarır. Songül, Sadi’nin başından bir an olsun ayrılmaz. Onun iyileşmesi için elinden ne geliyorsa yapar. Sadi’nin kendisi yüzünden hayatını hiçe saymasını istemediği için köye tek başına gider.

Köyde, bir cenaze olduğunu görür. Ölen kişinin kendisine bilgi veren kişi olduğunu ve onun kaza yaparak öldüğünü öğrenir. O sırada Lojistik şirketinin adamı hemen onun geldiğini haber verir ve Songül’ün arabasının altına zaman ayarlı bomba yerleştirir. Yaver Sadi’ye, arabanın olmadığını anlar ve Sadi’ye haber verir.

Sadi, köye gidip Songül’ü durdurur. Arabanın altında bomba olduğunu anlayan Sadi, Lojistik firmasının önüne arabayı bırakıp orada patlamasını sağlar. Songül Sadi’nin hayatını hiçe sayıp ikinci kez hayatını kurtarması karşısında ona daha da aşık olur. Celal, yine Melek’le oyun oynar.

Melek, odasına girince anahtarlıkların odasının tavanında asılı olduğunu ve Zülfikar’ın fotoğrafının da tavanda sallandığını görür. Annesine odasını gösterir ve yine onu inandıramaz. İnandıramayınca ortalığı yıkıp dökmeye başlar. Annesi de Melek’i, akıl hastanesine yatırır.

Gizem, Mert’ten uzak durabilmek için gidip Ayaz’la yakınlaşır. Ayaz, Mert ve arkadaşlarına büyük bir tuzak kurar. Ozan, son anda abisini arayıp onlara tuzak kurulduğunu haber verir. Songül, çok düşünür ve ikinci bir hayat isteyen Sadi’yi kendisi için daha fazla tehlikeye atmak istemez ve ona bir mektup yazıp evi terk eder.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’ü Geri Döndürebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler