Ana SayfaDizilerO Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

O Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni dizi O Kız, bomba gibi geliyor. Yapımcılığını Content House’un üstlendiği dizi, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. O Kız dizisi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Erkan Petekkaya, sürpriz ters köşe karakteriyle izleyicisiyle buluşacak. O Kız dizisinin ilk fragmanı büyük beğeni topladı. O Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınladı. Detaylar haberimizde…

Erkan Petekkaya kimdir?

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

O Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D’nin yeni sezona damga vuracak dizisi O Kız, ilk bölümüyle 21 eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Usta oyuncu Erkan Petekkaya, O Kız dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oldukça iddialı dizinin yapımcılığını Content House üstleniyor. Dizinin yeni fragmanında; Zeynep’in başına kötü şeyler geliyor. Herkes onun başına gelen kötü şeylerin sorumlusu olarak babasını görüyor. Böyle bir döngüde, Zeynep yine babasına sarılıp ondan destek almaya çalışıyor. Akli dengesi pek yerinde olmayan babası ise, kızına kucağını açıyor.

İşte O Kız dizisinin ilk fragmanı…

O KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor.

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU!

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ile adından söz ettirmeye hazırlanan, yeni dizisi O Kız yayın için gün sayıyor. Yer aldığı tüm projelerde büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız dizisinde, Erken Petekkaya, Kadir karakterine hayat verecek. Kadir, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

Büyük bir ilgiyle izlenmesi beklenen O Kız dizisi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. O Kız dizisi 21 eylül çarşamba günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

O Kız Dizisinin ilk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler