Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan'a Gerçekleri Anlatamıyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a Gerçekleri Anlatamıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ikinci sezon 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesrin, Somer’in Mine’den çocuğu olacağını duyduktan sonra şuurunu kaybediyor. Derya, babasının Fatih olduğunu öğrenip, Sadık babasına karşı tavır alıyor. Rüçhan, Somer ile Türkan’ı eve döndürmek için türlü oyunlar oynuyor. Mine, doğum yapıyor ve çocukla birlikte Somer’in evine girmek için planlar yapıyor. Somer, Mine’nin oyununa kanıp onu eve getiriyor. Üç Kız Kardeş 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer Türkan’a, gerçekleri anlatamıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’a Gerçekleri Anlatamıyor!

Üç Kız Kardeş 18. bölüm 1. fragmanında; Nesrin, sadece bir bebeğin doğacağını hatırlayıp ona bir çanta hazırlıyor. Somer ile Mine, bebekle birlikte eve geliyor. Türkan, Somer’in Mine’nin çocuğuyla birlikte onu ortada bırakmak istemediğini düşünüyor. Rüçhan, Mine ile bebeğini o evde istemiyor. Ama Mine, o evde kalıp Türkan’ı evden göndermek için planlar yapmaya başlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 18. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nesrin, Rüçhan’dan onun kızına yaptıklarını ve Somer’in Mine’den bir çocuğu olacağını öğrendikten sonra fenalaşıyor. Dönüş, annesini yatakta hareketsiz bir şekilde yatarken buluyor. O günden sonra Nesrin, kimseyle konuşmuyor ve sadece bebek kıyafetleri alıp çanta hazırlamakla meşgul oluyor.

Derya, Fatih’le konuşup onun çocuğu olduğunu öğrendikten sonra ailesine karşı tavrı değişiyor. Aslında Fatih’in kızı Dönüş olduğunu bilmediği için tahminen Derya’ya bunu itiraf ediyor. Derya, İzmir Mimarlık fakültesini kazanıyor. Yurtta değil ayrı evde kalmak için gidip Fatih’den para istiyor.

Nesrin, sadece günlerini bebek çantası hazırlamakla geçiriyor. Somer ile Türkan, ayrı evlerinde yaşamaya başlıyor. Rüçhan, onların orada yaşamasını istemiyor ve Türkan’ın peşine parayla adam tutup onun önüne geçip ona, Ferit’in onunla görüşmek istediğini söyleyip korkutuyor.

Türkan, korkudan evden çıkamıyor. Mine, doğum sancıları tutunca Somer’i arıyor. Somer, Mine’nin yayında olup kızının doğumuna şahit oluyor. Daha sonra gidip kızını nüfusuna geçirmek istiyor. Ancak Mine’nin hala evli olduğunu öğreniyor. Ondan önce Nihat, bebeğin nüfus cüzdanını kendi üzerine geçirip Somer’e cüzdanı gösteriyor.

İkili arasında yumruklu kavga çıkıyor. Türkan, Somer’in eve yaralı bir şekilde gelince onun Ferit’le kavga ettiğini düşünüyor. Somer, Mine’yi alıp emniyetli bir eve yerleştiriyor. Mine, Somer’in konuşmalarından çocuğunu kendisinden alacağını duyuyor. Hemen bir plan yapıp Nihat’ı arıyor.

Nihat, Mine’nin oyununa geldiğine anlayınca bebeği alıp kaçmaya çalışıyor. Zorlu takip sonunda Somer, Nihat’ı dövüp bebeği alıp eve Mine’ye birlikte dönüyor. Türkan ile Rüçhan, Somer ile Mine’yi birlikte görünce şok oluyor.

Üç Kız Kardeş 17. Bölüm 2. Ön izleme Yayında! Serdar İle Dönüş’ün Duygusal Ayrılık Konuşması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler