Ana SayfaDizilerİyilik 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla Neslihan'ın Sabrını Zorluyor!

İlgili Postlar

İyilik 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla Neslihan’ın Sabrını Zorluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 10. yeni bölümüyle 16 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizini yeni bölümünde; Murat, Damla’ya restini çeker ve onun kendisini Neslihan’dan ne yaparsa yapsın ayıramayacağını söyler. Neslihan, Koray’la birlikte yaptığı planla hem Murat’ı kendisine bağlamaya, hem de planın sonunda onun kendisinden aldıklarını geri almayı planlar. Saplantılı aşık Damla’nın ise, Murat’tan vazgeçmez. Onu geri kazanmak için Neslihan’ı hedef alır. İyilik 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Damla, Neslihan’ın sabrını zorluyor.

Cuma Dizileri 2022

Damla Neslihan’ın Sabrını Zorluyor!

İyilik 10. bölüm 2. fragmanında; Şahika, Murat’ın kendi üzerine geçirip para kazanmak istediği arsaları öğreniyor. Öte yandan Damla, şirketi ele geçirme derdine düşüyor. Neslihan, Damla’yı terasa çağırıp onunla konuşuyor ve onu aşağı itip öldürmekle tehdit ediyor.

İşte İyilik 10. bölüm 2. framanı….

İYİLİK DİZİSİNİN 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat ile Neslihan’ın, nikah tazeleme partisi kanlı bite. Bıçaklanarak ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılır. Olay gününden iki ay önce, Murat ile Damla, öpüşürken kızı onları görür. Murat kızına, gördüklerini annesine anlatmamasını eğer anlatırsa annesinin hasta olacağını söyler.

Damla, Koray ile Neslihan’ın masumane fotoğraflarını aralarında ilişki varmış gibi basına verdikten sonra Murat’ı kendi tarafına çekmeyi başarır. İkili, görüşmeye başlar ve birlikte tatile çıkar. Şahika hapisteyken Murat, fabrikadaki isyanı bastırmak için gittiğini söyleyip Damla’yla gününü gün eder.

Bu arada Neslihan ise, kızının kimseyle konuşmadığı için çareler arar. Şahika, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Neslihan, annesini zor zamanında karşısında görünce çok mutlu olur. Ona, Murat’ın kendisini Damla’yla aldattığını anlatır. Şahika, Sinan’ın nişanlandığı Damla’nın Murat’ın metresi olduğunu duyunca şok olur.

Koray’ı, torunu için eve çağırır. Neslihan, Murat’ı arayıp kızının konuşmadığını söyleyip onu eve çağırır. Koray, Neslihan’ın kızıyla konuşup onun neden konuşmadığını ikinci seansta anlar. Neslihan’a kızının, Damla’yla babasını evde öpüşürken gördüğünü ve onun üzülüp hasta olmaması için konuşmadığını anlar.

Neslihan durumu öğrendikten sonra Koray’la, bir plan yapıyor ve ondan birlikte hareket etmek için yardım ister. O da kabul eder. Murat eve geldikten sonra Koray Damla’yı arayıp o fotoğrafları onun magazine yaydığını onun ağzından dinletir. Bunu duyan Murat, hemen Damla’dan ayrılır.

Damla, Murat’tan ayrılmayı hazmedemeyip Şahika’ya, kızının kendisini havuzda öldürmeye çalıştığı videoyu gönderip tehdit eder. Ondan şirkette çalışmak ister. Şahika da, kabul etmek zorunda kalır. Murat ile Neslihan, toplantıda Damla’nın şirkette çalışacağını öğrenince şok olur.

İyilik 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan’ın İntikam Planı Tıkır Tıkır İşliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler