Ana SayfaDizilerİyilik 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan'ın İntikam Planı Tıkır Tıkır İşliyor!

İlgili Postlar

İyilik 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan’ın İntikam Planı Tıkır Tıkır İşliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, ikinci sezon 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Murat ile Neslihan’ın nikah tazeleme partisinde ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılıyor. Olaydan iki ay önce; Neslihan, Murat’tan intikam almak için Koray’la işbirliği yapıyor. Koray, o fotoğrafların yayınlanmasında Damla’nın parmağı olduğunu Murat’a ispatlıyor. Murat, Damla’dan ayrılıyor. Damla, Şahika’yı elindeki görüntülerle tehdit edip şirkete girmeyi başarıyor. İyilik 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neslihan’ın intikam planı tıkır tıkır işliyor.

Cuma Dizileri 2022

Neslihan’ın İntikam Planı Tıkır Tıkır İşliyor!

İyilik 10. bölüm 1. fragmanında; Murat, Damla’ya restini çekiyor ve onun kendisini Neslihan’dan ne yaparsa yapsın ayıramayacağını söylüyor. Neslihan, Koray’la birlikte yaptığı planla hem Murat’ı kendisine bağlamaya, hem de planın sonunda onun kendisinden aldıklarını geri almayı planlıyor. Saplantılı aşık Damla’nın ise, Murat’tan vazgeçmiyor. Onu geri kazanmak için Neslihan’ı hedef alıyor.

İşte İyilik 10. bölüm 1. fragmanı…

İYİLİK DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Murat ile Neslihan’ın, nikah tazeleme partisi kanlı bitiyor. Bıçaklanarak ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılıyor. Olay gününden iki ay önce, Murat ile Damla, öpüşürken kızı onları görüyor. Murat kızına, gördüklerini annesine anlatmamasını eğer anlatırsa annesinin hasta olacağını söylüyor.

Damla, Koray ile Neslihan’ın masumane fotoğraflarını aralarında ilişki varmış gibi basına verdikten sonra Murat’ı kendi tarafına çekmeyi başarıyor. İkili, görüşmeye başlıyor ve birlikte tatile çıkıyor. Şahika hapisteyken Murat, fabrikadaki isyanı bastırmak için gittiğini söyleyip Damla’yla gününü gün ediyor.

Bu arada Neslihan ise, kızının kimseyle konuşmadığı için çareler arıyor. Şahika, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalıyor. Neslihan, annesini zor zamanında karşısında görünce çok mutlu oluyor. Ona, Murat’ın kendisini Damla’yla aldattığını anlatıyor. Şahika, Sinan’ın nişanlandığı Damla’nın Murat’ın metresi olduğunu duyunca şok oluyor.

Koray’ı, torunu için eve çağırıyor. Neslihan, Murat’ı arayıp kızının konuşmadığını söyleyip onu eve çağırıyor. Koray, Neslihan’ın kızıyla konuşup onun neden konuşmadığını ikinci seansta anlıyor. Neslihan’a kızının, Damla’yla babasını evde öpüşürken gördüğünü ve onun üzülüp hasta olmaması için konuşmadığını anlıyor.

Neslihan durumu öğrendikten sonra Koray’la, bir plan yapıyor ve ondan birlikte hareket etmek için yardım istiyor. O da kabul ediyor. Murat eve geldikten sonra Koray Damla’yı arayıp o fotoğrafları onun magazine yaydığını onun ağzından dinletiyor. Bunu duyan Murat, hemen Damla’dan ayrılıyor.

Damla, Murat’tan ayrılmayı hazmedemeyip Şahika’ya, kızının kendisini havuzda öldürmeye çalıştığı videoyu gönderip tehdit ediyor. Ondan şirkette çalışmak istiyor. Şahika da, kabul etmek zorunda kalıyor. Murat ile Neslihan, toplantıda Damla’nın şirkette çalışacağını öğrenince şok oluyor.

İyilik Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler