Ana SayfaDizilerYasak Elma 6. Sezon Tanıtımı Yayınlandı! Yıldız Doğan'ı Hapse Attırıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 6. Sezon Tanıtımı Yayınlandı! Yıldız Doğan’ı Hapse Attırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 146. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde; Doğan, Çağatay’tan intikam almak için harekete geçer. Çağatay, artık şirkette Doğan’dan daha güçlü olur. Ender, güçlünün yanında olmayı tercih eder. Doğan, Ağva’da bir toplantı tertip eder. Yıldız, otelin müdiresi Gizem’in Doğan’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenip Çağatay ve Ender’le birlikte İstanbul’a dönmek için yola çıkar. Doğan, Yıldız’ın Çağatay’ın arabasında olduğunu öğrenip tutuşur. Çağatay arabasıyla feci bir kaza yapar. Ender, Çağatay ve Yıldız kazadan sağ kurtulabilecek mi? Yasak Elma 6. sezon tanıtımı yayınlandı. Yıldız, Doğan’ı hapse attırıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Doğan’ı Hapse Attırıyor!

Yasak Elma 6. sezon fragmanında; Çağatay, kazada hayatını kaybediyor. Onun tüm mirası Halit Can’a ve Yıldız’a kalıyor. Yıldız, Doğan’dan bir kız çocuğu dünyaya getiriyor. Doğan ise, Çağatay’ın ölümüne neden olmasından dolayı hapse giriyor. Holdingde meydan Ender ile Handan ise, şirketi ele geçiriyor. Yıldız, kendisine kalan mirasla gününü gün ediyor. Kumru, babasının ziyaretine gidip ona durumu anlatıyor.

İşte Yasak Elma 6. sezon fragmanı…

YASAK ELMA 146. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Sedai ile birlikte Doğan’ın yaptıklarını ortaya çıkarır. Sedai’nin teyzesi Doğan’ın kendisine para verip onların kardeş olduğunu söylemesini istediğini itiraf eder. Doğan, yalanlasa da kimse ona inanmaz. Yıldız, Doğan’ın yanında olmayı tercih eder. Şirkette ise Çağatay, daha güçlü duruma geçer. Ender bu durumda güçlünün yanında yani Çağatay’ın yanında yer almayı tercih eder.

Kumru, evdeki hizmetçisinin kocası tarafından dayak yediğini öğrenir. Hemen ondan boşanmasını ister. O ise, kocasının kendisini sevdiğini pişman olduğunu söyler. Konuşmaları Ekin duyar. Adamı bulmak için gece dışarı çıkıp takip eder. Kumru, Ekin’in gece dışarı çıktığını güvenlik kameralarından görür.

Ertesi gün uyumuş gibi yapıp Ekin’in dışarı çıkmasını bekler ve o çıkar çıkmaz takibe başlar. Ekin adamı bulup onu savunmasız bir kadını dövdüğü için onu öldüresiye döver. Kumru, o sırada oraya gidip Ekin’i durdurur. Bu arada Doğan, Ağva’da bir toplantı düzenler.

Adamına Çağatay’ın arabasını sabote etmesini ister. Yıldız, Ağva’daki otelin müdiresinin Doğan’la samimi konuşmasından şüphelenir. Doğan’a Gizem’in neden ona ismiyle hitap ettiğini sorar. Oda eski bir tanıdık olduğunu söyleyip geçiştirir. Handan ise, Yıldız’ın yanına gidip Gizem’in Doğan’ın eski sevgilisi olduğunu söyler.

Yıldız Doğan’a, Gizem’in eski sevgilisi olduğunu kendisine neden söylemediğini sorup hemen odasına gidip eşyalarını toplar. Çağatay, otelden erken ayrılmaya karar verir. Ender’de onunla İstanbul’a dönmek ister. Yıldız’da Çağatay ile Ender’le İstanbul’a dönmek ister. Ender, Yıldız ve Çağatay yola çıkar.

Doğan, her yerde Yıldız’ı arıyor. Bulamayınca onu arar. Yıldız Doğan’a, Çağatay ve Ender’le İstanbul’a döndüğünü söyler. Doğan ondan hemen arabadan inmesini ister. O sırada Çağatay, arabanın kontrolünü kaybeder ve uçurumdan ayağı yuvarlanır.

Yasak Elma Dizisinin 6. Sezon Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler