Ana SayfaDizilerKusursuz Kiracı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mona Cesedin Yerini Bulmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Kusursuz Kiracı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mona Cesedin Yerini Bulmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kusursuz Kiracı, 3. yeni bölümüyle 13 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mona, apartman sakinlerini kazı kazarken yakalar. Onların kendilerine oynadığı oyunu anlayıp sobeler. Mona, apartman sakinleri tarafından tehdit edilince, o da onlara Yakup’a dedesine ait altınları aradıklarını söylemekle tehdit eder. Karakola çağrılan Mona, oraya korkarak gider. Birde üzerine cinayet olayı için kendisini çağırdıklarını öğrenince korkusunu gizleyemez. Kusursuz Kiracı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mona, cesedin yerini bulmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

Mona Cesedin Yerini Bulmaya Çalışıyor!

Kusursuz Kiracı 3. bölüm 2. fragmanında; Mona, apartman sakinleri tarafından tehdit ediliyor. Muzafferin cesedinin yerini bulmadan oradan ayrılmanın yolu olmadığını bilen Mona, Yakup’la da iyi geçinmeye çalışıyor. Bu arada bir hafiye gibi o cesedi apartman sakinlerinin nereye gömdüğünü bulmaya çalışıyor. İp uçları onu bir yere götürüyor. Mona, cesedin yerini bulabilecek mi?

İşte Kusursuz Kiracı 3. bölüm 2. fragmanı…

KUSURSUZ KİRACI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Yakup’un amcası, diğer kiracıları kovduğu gibi Mona’yı da kovmak için korkunç bir maske takıp onun odasına girer. Mona, onunla boğuşup kafasından yaralar. Onu öldürdüğünü zanneden Mona, eve gelen Yakup’tan olanları gizler. Onunla mutfağa gidip kahve içtikten sonra odasına döner ve Muzaffer’in orada olmadığını görür.

Hemen Leyla’yı arayan Mona, ondan yardım ister. Leyla ise, orada kalıp olayları ondan çözmesini ister. Bu arada Mona’ya, mesajlar ve tehdit mektupları gelir. Mona, herkesten şüphelenmeye başlar. Muzaffer ise, o günden sonra ortadan kaybolur. Yakup, komşuların zoruyla amcasının evini açıp evde olmadığını öğrenir.

Onun, bir yerlerde olduğunu düşünüp merak etmez. Mona, komşuları tek tek inceler. Kimin neden kendisine böyle bir şey yapabileceğini düşünür. Gözlemlediklerini bir araya getirip Cüneyt’in evine gider. Onun evinde masada duran bulmaca gazetesinde harflerin kesilmiş olduğunu görür.

Sabahat, Mona’ya kahve yapmaya gittiği sırada oda onun oğlunun yanına gider ve odasında maskeler olduğunu görüp ona, Muzaffer’in taktığı maskeyi sorar. Oda, babasının bir arkadaşının çocuğuna şaka yapmak için kendisinden aldığını söyler. Mona, Cüneyt’ten emin olur. O geldikten sonra onun Muzaffer’i karısıyla birlikte taşıdıklarını anladığını söyler.

Mona, valizini alıp evi terk eder. Apartman sakinleri Mona’nın gittiklerini görünce hemen kazlarına devam eder. Mona, onlar kazı yaparken yanlarına gidip belirir. Yetimhanede oynadığı saklambaç oyunundaki gibi Mona, onları bulup sobeler. Apartman sakinlerinin tüm planları suya düşer.

Kusursuz Kiracı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Karakola Çağırılınca Çok Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler