Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizisinin, Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan oluşturuyor. Dizinin yapımcılığını ise Güzel Adamlar Medya üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm fragmanı yayında.

Oktay Kaynarca kimdir?

Ebru Özkan kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ben Bu Cihana Sığmazam merakla beklenen ilk bölümüyle 20 eylül salı günü ekrana gelecek. Bol aksiyonlu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin, reytingleri alt üst etmesi bekleniyor. Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor. Ekip, İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurt dışında geçen bölümlerini çekmek için ipek yolunun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gidecek.

İşta Be Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm fragmanı!

https://twitter.com/i/status/1568293687771234310

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosunda birbirinden değerli başarılı oyuncular yer alıyor. Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf),  Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN KONUSU!

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alıyor. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için kendisini öldü olarak gösterilerek yeni bir hayata başlıyor. Cezayir Türk, yurt dışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile yolları kesişiyor. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini biliyor.

Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre oluyor ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalıyor. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi yoktur. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler