Ana SayfaKimdirPelin Uluksar Kimdir?

İlgili Postlar

Pelin Uluksar Kimdir?

Şu sıralar Fox TV ekranlarının sevilen projelerinden birisi olan NO:309 dizisi kadrosunda hayranlarının karşısına çıkan güzel oyuncu Pelin Uluksar Kimdir? Ünlü oyuncun kariyeri ve özel hayatı ile ilgili detaylar için yazımıza göz atabilirsiniz.


Bugün Doğan Ünlüler

Pelin Uluksar kaç yaşında? Pelin Uluksar nereli? Pelin Uluksar hangi burç? Pelin Uluksar kimdir?

Ünlü oyuncu Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 yılında İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir.24 yaşında olan Pelin Uluksar Aslen İstanbuuludur ve bir terazi burcudur.

Pelin Uluksar kimdir?

Çocukluk yaşlarından bu yana oyunculuk hayalleri kuran ve okulunda da çeşitli tiyatro etkinliklerine katılarak aktif bir şekilde oyunculuk konusunda kendisini geliştirmeyeçalışan Pelin Uluksar, yükseköğrenimini de bu ihtisas alanı üzerine tamamlamıştır.

Çok Başarılı geçen lise hayatının hemen ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazanmayı başaran Pelin Uluksar, Okulunda da güzelliği ile fark yaratmış, tiyatro etkinliklerinde de aktif bir şekilde rol alabilmek için sürekli olarak girişimlerde bulunmuştur.

Pelin Uluksar’ın Kariyer Başlangıcı

Sonrasında kendisini çok daha ileri götürme amacı içerisinde çalşınan Pelin Uluksar, üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi özel kadrosuna dahil olup burada tiyatro, diksiyon eğitimleri alarak oyunculuk anlamında eğitim hayatını her anlamda çok başarılı olarak noktalamıştır.

Pelin Uluksar’ın Yer Aldığı Projeler

Pelin Uluksar, televizyon ekranlarında kendisini göstermeye ilk olarak Patos reklamı ile başlamıştır. Bir iki ayrı reklam filminde yer alarak güzelliği ve oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Pelin Uluksar, zaman içerisinde yaşının da genç olması nedeni ile birçok farklı gençlik dizisi kadrosundan oyunculuk teklifleri almaya devam etmiştir.

Pelin Uluksar, şu sıralar Fox TV ekranlarının sevilen projelerinden birisi olan NO:309 dizisi kadrosunda Nergis karakterine hayat vermektedir. Mükemmel güzelliği ile karşımıza çıkan oyuncu, yardımcı rollerden birisinde yer almakta ve ana karakter Lale’nin kardeşini oynamaktadır.

Dizide kendisi ile birlikte Demet Özdemir, Furkan Palalı, Gökçe Özyol, Sumru Yavrucuk gibi ünlü isimler yer almaktadır ve kendi gününün en çok izlenen dizi projelerinden birisi olarak dikkat çekmeye başlamıştır. Bu dizi, Pelin Uluksar ismini de profesyonel anlamda karşımıza çıkaran ilk dizi projesi olarak da dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler