Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildği Gibi 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül'ün Ailesinin Katili...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildği Gibi 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül’ün Ailesinin Katili Onun İzini Buluyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, treni durdurup Songül’ün gitmesine engel olur. Onu eve döndürmeye başarıp ona tren yolculuğunun nasıl olduğunu sorar. Songül Sadi’ye, duygusallıkla yazdığı bir mektup bıraktığını söylemek için çırpınır. Sadi, onun ne söylemek istediğini anlayıp onu utandırmadan sorunu çözer. Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gelsin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Songül’ün ailesinin katilleri onun izini buluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Songül’ün Ailesinin Katili Onun İzini Buluyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 2. fragmanında; Sadi, Songül’ü eve döndürüp ona kağıt üzerinde de olsa karısı olduğunu söylüyor. Celal, Melek’le oyun oynamaya devam ediyor. Sadi, yetim çocuklar için yapılan sünnet düğününe destek oluyor. Songül’ün ailesinin katilleri ise onun izini sürüp onu buluyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya, Songül’ün isteği üzerine gelir. Karşısında Sadi’yi görünce pek de şaşırmaz. Daha önceden de yaptığı gibi onun kurşununu çıkarır. Songül, Sadi’nin başından bir an olsun ayrılmaz. Onun iyileşmesi için elinden ne geliyorsa yapar. Sadi’nin kendisi yüzünden hayatını hiçe saymasını istemediği için köye tek başına gider.

Köyde, bir cenaze olduğunu görür. Ölen kişinin kendisine bilgi veren kişi olduğunu ve onun kaza yaparak öldüğünü öğrenir. O sırada Lojistik şirketinin adamı hemen onun geldiğini haber verir ve Songül’ün arabasının altına zaman ayarlı bomba yerleştirir. Yaver Sadi’ye, arabanın olmadığını anlar ve Sadi’ye haber verir.

Sadi, köye gidip Songül’ü durdurur. Arabanın altında bomba olduğunu anlayan Sadi, Lojistik firmasının önüne arabayı bırakıp orada patlamasını sağlar. Songül Sadi’nin hayatını hiçe sayıp ikinci kez hayatını kurtarması karşısında ona daha da aşık olur. Celal, yine Melek’le oyun oynar.

Melek, odasına girince anahtarlıkların odasının tavanında asılı olduğunu ve Zülfikar’ın fotoğrafının da tavanda sallandığını görür. Annesine odasını gösterir ve yine onu inandıramaz. İnandıramayınca ortalığı yıkıp dökmeye başlar. Annesi de Melek’i, akıl hastanesine yatırır.

Gizem, Mert’ten uzak durabilmek için gidip Ayaz’la yakınlaşır. Ayaz, Mert ve arkadaşlarına büyük bir tuzak kurar. Ozan, son anda abisini arayıp onlara tuzak kurulduğunu haber verir. Songül, çok düşünür ve ikinci bir hayat isteyen Sadi’yi kendisi için daha fazla tehlikeye atmak istemez ve ona bir mektup yazıp evi terk eder.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Sadi Songül’ü Eve Döndürmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler