Ana SayfaDizilerMasterChef 2022 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 2022 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 5. haftanın ilk gününde takım kaptanlığı oyunuyla ekrana geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyununda mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Şeflerin belirlediği iki yarışmacı daha sonra düello oyunuyla karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirledi. MasterChef 2022 5. hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022 4. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2022 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2022’nin 4. haftasının elenen yarışmacısı Melih olmuştu. Onun yerine haftanın ilk gününde yarışmaya Tolga dahil oldu. Şefler haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılardan 7 adet yağlama yapmalarını istedi. Bu yemek için yarışmacılara tam 45 dakika süre verildi.

KAPTANLIK OYUNU!

Kaptanlık oyunu için şefler yarışmacılardan 7 adet yağlama yapmalarını istedi. Yarışmacılar, verilen 45 dakika süre içinde en iyi yağlamayı yapıp mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Verilen süre içinde yarışmacılar yağlamaları yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını ayrı ayrı yapıp ikişer favori yarışmacı belirledi.

Danilo şef; Vural ile Görkem’in ismini verdi.

Somer şef; Tayfun ile Atike’nin ismini verdi.

Mehmet Şef; Büşra ile Gamze’nin ismini verdi.

Daha sonra şefler bu altı yarışmacının yemeklerinin tadımını tekrar yaptı ve en başarılı iki yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar Tayfun ile Gamze oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Tayfun ile Gamze, kaptanlar düellosu için tekrar mutfağa girdi. Şefler yarışmacılara Barbun balığı verip onlardan 10 adet kızarmış barbun istedi. Verilen süre içinde Tayfun ile Gamze, balıklarını pişirip şeflerin beğenisine sundu. Gamze, en başarılı yemeği yaparak mavi takım kaptanı oldu.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM!

Mavi takım kaptanı olan Gamze, kırmızı takım kaptanı olarak Vural’ı seçti, Takımlar şu şekilde kuruldu.

Mavi takım kaptanı Gamze, seçtiği yarışmacılar; Tayfun, Çağatay, Burak Kaya, Metin, Kıvanç, Barış, Serpilay ve Burak oldu.

Kırmızı takım kaptanı Vural, seçtiği yarışmacılar; Büşra, Kaan, Görkem, Yağız, Atike, Tolga, Ayaz ve Fatmanur oldu.

MasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler