Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş'i Her...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’i Her Şeyden Koruyacağına Söz Veriyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güneş, Dila’yı görünce ondan kaçıyor. Dila, gidip ona hediye alıp veriyor. Güneş, o hediyeyi görünce çok korkuyor. Fırat, şirketin organizasyon işini Elif’e veriyor. Sude, Ümran’a Elif’i kötülüyor. Organizasyonu Ümran beğenmiyor. Ancak misafirlerin beğendiğini görünce onu tebrik ediyor. Mehveç, Güneş’i görüp onu alıp Dila’nın yanına götürürken Ümran onları görüyor. Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Elif Güneş’i, her şeyden koruyacağına söz veriyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Elif Güneş’i Her Şeyden Koruyacağına Söz Veriyor!

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 1. fragmanında; Ümran, kızının Ümran’la bir şeyler karıştırdığını anlıyor. Elif’i eve yemeğe davet ediyor. Dila, Güneş’i evde tutmaya çalışırken ona korku dolu anlar yaşatıyor. Ümran Elif’e, Güneş’in onun kızı olup olmadığını soruyor. Oda ona, kızı olduğunu söylüyor. Fırat, içindeki şüpheden kurtulmak için Güneş’e bir DNA testi yaptırmayı düşünüyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat Elif’i, organizasyon işi ile ilgili görüşmeye çağırıyor. Elif oraya Güneş’le birlikte gidiyor. Dila, şirkete gidip abisiyle konuşmak için odasına girdiğinde Güneş ile Elif’le karşılaşıyor. Güneş, annesini görünce ondan korkuyor ve hemen Elif’in arkasına saklanıyor. Dila daha sonra gidip oyuncakçıdan bir oyuncak alıp paketlettiriyor.

Elif, çıktıktan sonra Güneş’e o paketi hediye ediyor. Ama Güneş, o paketi almıyor. Elif, ayıp olmasın diye alıp eve götürüyor. Bu arada Dila, Yılmaz’la birlikte tüm şirketi ve evi ele geçirmek için plan yapıyor. Sude de, Fırat’a yakın olmak için Dila’ya yardım ediyor ve Yılmaz’ı Hakan’ın yerine müdür olarak işe almak için uğraşıyor.

Önce ona yeni kıyafetler alıp Fırat’la ne konuşacağını ezberletiyor. Fırat, Elif’le birlikte organizasyonun yapılacağı yere gidiyor. Orada Güneş hakkında konuşuyorlar. Fırat, bir Pedagog arkadaşı olduğunu Güneş için onu ayarlayabileceğini söylüyor. Elif, kabul ediyor ve Güneş’i o doktora götürüyor.

Orada Güneş’in annesiyle ilgili büyük bir travması olduğunu anlıyor. Elif, Güneş için bir bakıcı buluyor. Mehveç, Dila’nın sakladığı fotoğrafı bulup onu Ümran’dan saklıyor. Ümran, evin her yerinde Mehveç’in sakladığı şeyi arıyor. Dila, Güneş’i görmeye eve gidiyor. Güneş onu sevmediğini söylüyor.

Fırat ile Elif, Güneş’i ağlarken buluyor ve eve onun annesinin geldiğini anlıyor. Organizasyon günü geliyor. Ümran önce. organizasyonu beğenmiyor. Ama misafirlerinin çok beğendiğini görünce Elif’i tebrik ediyor. Mehveç, Güneş’i görüp tanıyor ve elinden tutup onu Dila’nın yanına götürüyor. Ümran, onları görüp o kızın kim olduğunu Dila’ya soruyor.

Bir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Güneş’in Varlığı Elif’e İyi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler