Ana SayfaDizilerYasak Elma 148. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Doğan'ı Karşısında Görünce Şok...

İlgili Postlar

Yasak Elma 148. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Doğan’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 6. sezon 147. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Yıldız ve Çağatay’ın olduğu araba kaza yapıyor. Çağatay, kazada hayatını kaybediyor. Yıldız, Doğan’ın Çağatay’ı öldürmek istediğini öğreniyor. Doğan hapse giriyor. Bu arada Yıldız’ın Doğan’dan bir kızı oluyor. Yıldız, Çağatay’dan kalan yalıyı kiraya veriyor. Oradaki nişan törenine davetli olarak gidiyor. Yıldız, Doğan’ı karşısında görünce şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Doğan’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Yasak Elma 148. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, kazada hayatını kaybediyor. Yıldız, Doğan’ın adamıyla konuşmalarını duyup o kazayı Çağatay’ı öldürmek için yaptırdığını öğreniyor. Doğan, Yıldız’ın ihbarıyla tutuklanıyor. Aradan beş sene geçiyor. Bu arada Yıldız’ın Doğan’dan bir kızı oluyor.

YASAK ELMA 147. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, babasını hapishanede ziyarete gidiyor. Ona kızının fotoğrafını götürüyor ve babasına Ender ile annesinin holdingi ele geçirdiğini söylüyor. Hapse girmesinde Yıldız’ı suçlayan Doğan, hapisten çıkabilmek için avukatlar tutuyor. Çağatay öldükten sonra onun tüm mirası Yıldız’ı ve Halit Can’a kalıyor.

Yıldız, Çağatay’dan kalan yalıyı kiraya veriyor. Kiraya verdiği kadının orada umut tacirliği yaptığını anlıyor. Bunu ispatlamak için Ender, Emir ve Caner’le birlikte kılık değiştirip müşteri gibi yalıya gidiyor. Orada kadının tüm yaptıklarını Emir kameraya alıyor. Daha sonra kadını yalıdan çıkartıyor. Şaduman kızına, yalıyı dizi çekimi için kiraya vermek istediğini söylüyor. Yalının ilk müşterisi ünlü pop star oluyor.

Yıldız, gidip pop starla tanışıp ona hayat hikayesini anlatıyor. Bu arada Handan, kızından aldığı hisselerle yönetmeye çalışıyor. Fazla lükse düşkün olan Handan, şirkete iki arabayla gelip gidiyor. Abisine büyük bir miras düştüğünü öğrenen Handan, hemen soluğu onun yanında alıyor.

Ender, Handan’ın abisini şoför zannediyor. Onun Handan’ın abisi olduğunu ve ona büyük bir miras düştüğünü öğrenince bakış açısı değişmeye başlıyor. Kumru, yurt dışına gitmek için yola çıktığında birisi bilerek valizini alıyor. Hava alanından geri dönen Kumru, valizini getiren kişiyle tanışıyor.

Yıldız, yan yalıyı kiraya veriyor. Yalıyı tutan kişinin nişan töreni için kendisini davet ettiğini öğreniyor. Hazırlanan Yıldız, davete gittiğinde sosyetenin ileri gelenlerinin orada olduğunu görüp yalıyı tutan kişiyi merak ediyor. Nişan töreni başlıyor ve Doğan, nişanlanacağı kadınla içeri giriyor.

Yıldız, Doğan’ı karşısında görünce şok oluyor. Doğan, Yıldız’a yakın olup onunla uğraşmaya mı başlayacak? Doğan’ın dönmesiyle neler değişecek?

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler