Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Songül'ü Lunaparka...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’ü Lunaparka Götürüyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 10. yeni bölümüyle 22 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi Mert’e, sevdiğinden kolay vazgeçmemesi için ona öğüt verir. Derya, onun konuşmasını duyup Sadi’ye, tutamadığı sözleri kardeşine öğüt olarak vermekten vazgeçmesini ister. Sadi, Songül’ün fotoğrafını çeken adamı yakalayıp dayaktan geçirir. Celal için yapılan kurul kararıyla onun yürüyemeyeceği belgelenir. Osman, Kırdarlar’ın aradığı kızın Songül olduğunu öğrenir. Osman Kırdarlar’la, Emin ile Songül’ü bulmak için bir anlaşma yapar. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi Songül’ü, lunaparka götürüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’ü Lunaparka Götürüyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. fragmanında; Sadi, Songül’ü lunaparka götürüp ona eğlenme teklif ediyor. İkili çocuklar gibi lunaparkta doyasıya eğleniyor. Gizem Ayaz’a, Mert’i ondan hatta kendinden bile korumak için onunla yakınlaştığını itiraf ediyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, eve geldiğinde Songül’ün kendisine bıraktığı mektubu okur. Hemen bir araştırma yapıp onun trenle Ankara’ya gitmek için yola çıktığını anlar. Trene yetişip önünü keser. Sadi, Songül’ü alıp eve getirir. Songül, o mektupta yazdıklarını Sadi’ye açıklamak için zorlanır.

Sadi, onun kıvrandığını görüp Songül’e, kağıt üzerinde de olsa evli olduklarını, aynı evi paylaştıkları için birbirlerini özlediklerini söyleyip konuyu kapatır. Melek’in mahkeme günü yaklaşır. Celal Melek’e, anlaşmak istediği notunu yazar. Ondan, geçmişi unutup kendisiyle uğraşmamasını, bunun karşılığında mahkemede ayağa kalkacağını yazar.

Mahalleden bir kaç kişi müdürün yanına gelip okulun bahçesinde kimsesiz çocuklar için sünnet düğünü yapmak istediklerini söyler. Müdür ise, bağış olmadan bunu yapamayacağını söylediği sırada Sadi gelir ve onlara bağış işini ayarlayacağını düğünü yapabileceklerini söyler.

Yaver, Songül’ün arabasının altına bomba koyan Burhan’ı bulup getirir. Onun elini kolunu bağlayıp her şeyi itiraf etmesini ister. Songül, buna karşı çıksa da Sadi, bildiği gibi yapar ve çok geçmeden Burhan, her şeyi itiraf etmeye razı gelir. Yaver, onu polislerin bulmasını sağlar.

Nezarete atılan Burhan, konuşmadan zehirlenip öldürülür. Sadi, durumu Songül’den öğrenip onun susturulduğunu anlar. Melek’in mahkemesi olur. Celal Melek’in Can’la yaptığı konuşmayı duyup mahkemede ayağı kalkmaz. Melek’de onun yürüyor olduğunu iddia edince mahkeme Celal’in heyette girmesi kararı alır. Sünnet düğününde Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini fark eder.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Sadi’nin Mert’e Öğüt Verdiği Duyunca Sinirleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler