Ana SayfaDizilerMahkum 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış İle Fırat Arasında Soğuk Savaş...

İlgili Postlar

Mahkum 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış İle Fırat Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 26. yeni bölümüyle 22 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Giryan’ı Barış’ın elinden kurtarmayı başarır. Barış, Büge’ye yakın olduğu için Fırat’a bedel ödettirmeye hazırlanır. Fırat ise, ekibiyle birlikte onun bir sonraki hamlesinin ne olacağını düşünüp onu bulmaya çalışır. Bu arada Barış, büyük bir soygun gerçekleştirir. Mahkum 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış ile Fırat arasında soğuk savaş başlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Barış İle Fırat Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Mahkum 26. bölüm 2. fragmanında; Barış, tarafından rehin alınan Giryan, Fırat’ın kendisini kurtarmasını bekliyor. Fırat, Barış ve ekibini şehirden temizlemenin yollarını arıyor. Mehmet Ali, Barış’ın adamı tarafından vuruluyor. Eylül, Sasha’ya silah çekiyor. Büge, Barış’ı bulup karşısına çıkıyor. Aynaya bakan Barış, Fırat’ın tam arkasında olduğunu görüyor.

İşte Mahkum 26. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat ile Barış, uçurumdan aşağı denize birlikte düşer. Barış’ın öldüğü sanılıy. Fırat ise, yaralı olarak kurtulur. Ancak Fırat, hastalığının ilerlediğini sadece üç ay ömrü kaldığını öğrenir. Günlerini kızıyla birlikte geçirir ve ona ajandalar dolusu notlar hazırlar. Bu arada Büge, Barış’ın mezarında gözyaşı döker.

Aradan zaman geçer ve üst üste hapishaneden Barış’ın fotoğrafının bulunduğu maskelerle kaçar. Büge, haberlerden sonra korkup başka bir eve taşınmaya karar verir. Barış, Büge’nin karşısına çıkıp yaşadığını ve kısa bir süre sonra onun isteğiyle onu oğluyla birlikte yanına alacağını söyler.

Büge, Fırat’a durumu anlatıyor ve onun karşısındaki eve taşınır. Müşavir Defne, Barış’ın yaşadığına inanmaz. Onun cesedini kendi gözleriyle gördüğünü, otopsi yapılırken de başından ayrılmadığını söyler. Ancak Büge’nin Barış’ı gördüğünü söylemesiyle Fırat’tan göreve geri dönmesini ister. Fırat, görevi kabul ediyor. Ancak ekibini kendisi belirlemek ister. Defne de kabul eder.

Bu arada Barış, özellikle seçtiği suçluları hapisten kaçırtıp yer altında bir krallık kurar. Onların hapse girmesine neden olan kişilerden bir bir intikamlarını almaya başlamalarını sağlar. Fırat, Giryan’ı da ekibe dahil edip onun Barış’la irtibat kurmasını sağlar. Barış Giryan’ı, buluşma yerine çağırır.

Fırat onun peşinden ayrılmaz. Tam Barış’ın yerini bulan Fırat, onun adamlarına yakalanır. Barış Giryan’ı rehin alıp onu bir yatağa bağlar. Eylül’ün tecavüzcüsüyle Giryan’a zarar vermek ister. Fırat’tan Giryan’ı kurtarması için o adamı öldürmesini ister. Eğer bu istediğini yaparsa Giryan’ı serbest bırakacağını söyler. Fırat ne yapacak?

Mahkum 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ın Bir Sonraki Hamlesini Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler