Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Kime Yakalanıyor?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Kime Yakalanıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 49. yeni bölümüyle 22 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selen, Hayri ile Nalan’ı gördüğünü söyler. Nalan Rafet ve Feride’nin duymasından endişe ederek büyük bir panik içine girer. Bu olayı fırsat bilen Cana’da Feride’ye laf sokar. Hayri ise, Nalan’ı yaşananlardan sıyırmaya çalışır. Yaşadıklarını kaldıramayan Muzo, çok hastalanır. Nalan olayın üstünü kapatabilecek mi? Muzo’ya ne olacak? Camdaki Kız 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nala ile Hayri, kime yakalanıyor?

Perşembe Dizileri 2022

Nalan İle Hayri Kime Yakalanıyor?

Camdaki Kız 49. bölüm 2. fragmanında; Nalan’ın kafası alla bulak oluyor. Bir taraftan da Hayri’ye olan duyguları bir taraftan da içindeki vicdan azabı onu yer bitiriyor. Feride, Alp ile yaptığı konuşmadan sonra Nalan’ın takibe alıyor. Selen, Nalan’ı bildiklerini açıklamakla tehdit ederken Nalan’ın başına daha büyük bir olay geliyor. Hayri ile konuşurken Feride yanlarına geliyor. Nalan annesine yakalanacak mı?

İşte Camdaki Kız 49. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğünde öfkesine hakim olamayan Sedat, Alp’i darp eder. Hastanelik olan Alp, Sedat’tan şikayetçi olur. Sedat, hapse atılır. Öte yandan Muzo, kendisini odasına kapatıp kimseyle konuşmaz. Nalan, Sedat’ı görmeye gider. Sedat ondan, kendisini bir an önce oradan kurtarmalarını isteyip sinir krizleri geçirir.

Rafet Gülcihan’la yalnız konuşmak ister. Kendisiyle günlerdir konuşmayan Gülcihan, Rafet’in kendisinden Cavit ile ilgili geçmişini saklayıp yalan söylediğini affetmediğini ve boşanmak istediğini öğrenir. Oldukça ciddi olan Rafet, olaylar biraz sakinleşince çocuklara durumu anlatacaklarını söyler.

Feride, evdekilerden Sedat ile Alp’in neden kavga ettiğini öğrenmeye çalışır. Selen, Nalan’a laf sokmaya başlar. Bunu fark eden Nalan Selen’e, bilmeden bir şey mi yaptığını kendisine neden öyle davrandığını sorar. Alp, Cana’nın yanına yerleşir. Cana ona, o bebeği doğurmaya karar verdiğini söyler.

Hapishanede Sedat’a tuvalet ve koğuş temizliği yaptırırlar. Gülcihan, oğlunun hapisten kurtulması için Rafet’in bir şeyler yapmasını ister. Rafet, kesin bir dille kimsenin onu kurtarmayacağını, mahkeme ne karar verirse o cezayı çekeceğini söyler. Hayri, Nalan’ın günlerdir yemek yemeğini öğrenir.

Cana’nın eve gelmesiyle Nalan dışarı çıkıyor. Hayri ona köfte alıp yemesini sağlar. Feride, Cana’yı arayıp konuşmak için onunla buluşmak istediğini söyler. Cana onu beklerken Feride, Alp’in yanına gidiyor ve ondan gerçekleri öğrenmek ister.

Rafet ise Sedat’ın yanına gidip ona, Alp’in ne bildiğini ve neden onu susturmak istediğini sorar. Bu arada Nalan’a her şeyi bildiğini yazan bir not gelir. Yere düşüp kalan Muzo için ailesi endişe etmeye başlar. Onun kapısını açmak için uğraşır.

Camdaki Kız 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Panik İçine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler