Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Panik İçine...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Panik İçine Giriyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, yeni sezon 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alp, düğündeki kavgadan sonra Sedat’tan şikayetçi oluyor. Rafet, Sedat’ın hapisten çıkması için kimsenin hiçbir şey yapmasını istemiyor. Gülcihan, Rafet’in kendisinden ayrılmak istediğini öğrenip yıkılıyor. Nalan, yine ortadan kaybolup Hayri’yle görüşüyor. Rafet, oğlunun yanına gidip ondan gerçekleri öğrenmek istiyor. Feride’de Alp’ten olanları öğrenmek istiyor. Nalan’a, her şeyi bildiğini yazan bir not geliyor. Camdaki Kız 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, büyükü bir panik içine giriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Büyük Bir Panik İçine Giriyor!

Camdaki Kız 49. bölüm 1. fragmanında; Selen, Hayri ile Nalan’ı gördüğünü söylüyor. Nalan Rafet ve Feride’nin duymasından endişe ederek büyük bir panik içine giriyor. Bu olayı fırsat bilen Cana’da Feride’ye laf sokuyor. Hayri ise, Nalan’ı yaşananlardan sıyırmaya çalışıyor. Yaşadıklarını kaldıramayan Muzo, çok hastalanıyor. Nalan olayın üstünü kapatabilecek mi? Muzo’ya ne olacak?

İşte Camdaki Kız 49. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Düğünde öfkesine hakim olamayan Sedat, Alp’i darp ediyor. Hastanelik olan Alp, Sedat’tan şikayetçi oluyor. Sedat, hapse atılıyor. Öte yandan Muzo, kendisini odasına kapatıp kimseyle konuşmuyor. Nalan, Sedat’ı görmeye gidiyor. Sedat ondan, kendisini bir an önce oradan kurtarmalarını isteyip sinir krizleri geçiriyor.

Rafet Gülcihan’la yalnız konuşmak istiyor. Kendisiyle günlerdir konuşmayan Gülcihan, Rafet’in kendisinden Cavit ile ilgili geçmişini saklayıp yalan söylediğini affetmediğini ve boşanmak istediğini öğreniyor. Oldukça ciddi olan Rafet, olaylar biraz sakinleşince çocuklara durumu anlatacaklarını söylüyor.

Feride, evdekilerden Sedat ile Alp’in neden kavga ettiğini öğrenmeye çalışıyor. Selen, Nalan’a laf sokmaya başlıyor. Bunu fark eden Nalan Selen’e, bilmeden bir şey mi yaptığını kendisine neden öyle davrandığını soruyor. Alp, Cana’nın yanına yerleşiyor. Cana ona, o bebeği doğurmaya karar verdiğini söylüyor.

Hapishanede Sedat’a tuvalet ve koğuş temizliği yaptırıyorlar. Gülcihan, oğlunun hapisten kurtulması için Rafet’in bir şeyler yapmasını istiyor. Rafet, kesin bir dille kimsenin onu kurtarmayacağını, mahkeme ne karar verirse o cezayı çekeceğini söylüyor. Hayri, Nalan’ın günlerdir yemek yemeğini öğreniyor.

Cana’nın eve gelmesiyle Nalan dışarı çıkıyor. Hayri ona köfte alıp yemesini sağlıyor. Feride, Cana’yı arayıp konuşmak için onunla buluşmak istediğini söylüyor. Cana onu beklerken Feride, Alp’in yanına gidiyor ve ondan gerçekleri öğrenmek istiyor.

Rafet ise Sedat’ın yanına gidip ona, Alp’in ne bildiğini ve neden onu susturmak istediğini soruyor. Bu arada Nalan’a her şeyi bildiğini yazan bir not geliyor. Yere düşüp kalan Muzo için ailesi endişe etmeye başlıyor. Onun kapısını açmak için uğraşıyor.

Camdaki Kız 48. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Sırrı Ortaya Mı Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler