Ana SayfaDizilerKardeşlerim 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ömer'in Kendi Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ömer’in Kendi Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 59. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, kardeşleriyle birlikte sokağa atıldıktan sonra amcası Orhan’ın yanına sığınır. Gönül, bu durumdan pek hoşnut olmaz. Ertesi gün Ahmet okula gelip Ömer’e, saatlerini geri getirmesini ister. Tam kendisini çıkmazda hissettiği durumda Sevgi Ömer’in karşısına çıkar. Kardeşlerim 59. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Ömer’in kendi oğlu olduğunu öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ahmet Ömer’in Kendi Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Kardeşlerim 59. bölüm 2. fragmanında; Gönül, Ömer ve kardeşlerinin yanlarında kalmasını istemiyor. Sevgi, olanları duyup geri dönüyor. Ahmet’in karşısına çıkıp ona Ömer’in onun oğlu olduğunu söylüyor. Ömer, gerçekleri öğrenecek mi? Ahmet Ömer’i, oğlu olarak kabullenecek mi?

İşte Kardeşlerim 59. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 58. BÖLÜM ÖZETİ!

Doruk ile Berk’in tartışması kanlı biter. Berk’i, kanlar içinde gören Ömer onu havuzdan çıkarır. O ise, gerçekleri anlatmayıp havuza düştüğünü söyleyip evine geri döner. Asiye, evi terk edip parkta dolanırken önüne biri geçip onu taciz eder. Tolga ile kardeşi onu partiden dönerken Asiye’yi görüp, o adamın elinden kurtarır ve onu alıp evlerine götürür.

Asiye, sevmese de Tolga ile kardeşinin evine gitmek zorunda kalır. Leyla, Ömer’i arayıp Asiye’nin yanlarında olduğunu söyler. Ömer, Leyla’nın dediği gibi kardeşinden özür dileyip onu eve geri döndürmeyi başarır. Büyük bir hata yaptığını anlayan Ömer, Asiye’ye saatleri Akif’ten geri alıp yerine koyacağına dair ona söz verir.

Akif ise, çoktan saatleri satıp  kendisini zenginmiş gibi gösterip zengin ortak arayışına çıkar. Ertesi gün Ömer, Akif’le buluşup ortaklıktan vazgeçtiğini ve saatleri geri istediğini söyler. Akif ise, saatleri çoktan sattığını ve yeni bir yatırımcı bulup onun evinde görüşme yapmak istediğini, eğer bunu yaparsa saatlerini geri vereceğini söyler.

Ömer ise, kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Berk, annesine olanları anlatır. Ayla, Nebahat’in evini basıp onlardan hesap sorar. Akif ile Nebahat, Ayla’nın şikayeti üzerine emniyete gidip ifade verir. Ama onların ifadesi, Ayla’nın onların istediği gibi olmaz. Delil yetersizliğinden her ikisi de serbest bırakılır.

Akif, yatırım ortağı bulup kendi eviymiş gibi adamı Ömer’in evine götürür. Ama Ömer’in kardeşleriyle eve erken gelmesi planını bozar. Üzerine bir de Sevgi’nin oğlu Ahmet, karısı ve çocuklarıyla eve gelir. O evin kendisinin olduğunu söyleyip hepsini evden kovar. Ömer, kardeşleriyle birlikte bir kez daha sokağa atılır.

Kardeşlerim 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Geri Mi Dönüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler