Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Güneş'in Varlığı...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Güneş’in Varlığı Elif’e İyi Geliyor!

Atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Fırat’ın teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ümran, kızının kendisinden ne sakladığını anlar. Mehveç, Dila’nın fotoğraflarını görüp ondan evladına sahip çıkmasını ister. Güneş, Elif’in yanında kendisini güvende hissedip ondan ayrılmak istemez. Bir Küçük Gün Işığı 3. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. GÜneş’in varlığı Elif’e iyi geliyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Güneş’in Varlığı Elif’e İyi Geliyor!

Bir Küçük Gün Işığı 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Elif, eşini kaybettikten sonra onun acısını Güneş’le bastırdığını bir arkadaşıyla paylaşıyor. Ona, Güneş’in konuşmadığından ve annesini istemediğinden bahsediyor. Aslında Dila, Güneş’e iyi bir annelik yapmamış, onu odalara kapatıp konuşmasını yasaklamıştır. Güneş, o yaşadıklarından sonra kimseyle konuşmamıştır.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 3. bölüm 1. ön izleme…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Elif’in yanında Hakan’ın kızını gördükten sonra, o kızın Dila’dan olduğunu duşünmeye başlar. O kaza günü Hakan’ın ölümüne neden olduğu için kendisini affedemez. Elif’e, Hakan’dan kalan tazminatın verilmediğini öğrenir ve hemen Sude’yi yanına çağırır. Ondan bunun sebebini sorar.

Sude, suçu Faruk’un üzerine atıp onun işten kovulmasına neden olur. Elif, son bir işi için iş görüşmesine gider. Ondan eli boş döner ve işçilerinin maaşını nasıl ödeyeceğini düşünmeye başlar. Elif, tam işi almışken Hakan’ın telefonu çalar. Güneş’in annesi olduğunu anlayan Elif, hemen oraya girer.

Dila, abisiyle konuştuktan sonra Hakan’a hesap sormak için arar. Ancak telefona Elif çıkar ve ona Hakan’ın öldüğünü söyler. Dila, Yılmaz’ın yanına gidip onunla bir plan yapar. Sude, Dila’nın Yılmaz’ın yanına gidip onunla bir iş birliği yapmak ister.

Fırat, Hakan’ın tazminatını elden Elif’e gönderir. O ise bunu kabul etmez. Fırat, bu parayı ona elden vermek için yanına gittiğinde Güneş’in rahatsızlandığını görüp onu hastaneye götürür. Güneş’in, çileğe alerji olmasından onun Dila’nın kızı olabileceğini düşünür. Oradan ayrılıp Dila’yı, o eve götürüp delil arar.

Dila ise çoktan Yılmaz ile o evde, Güneş’e ait ne varsa kaldırtır. Fırat, kız kardeşinden şüphelendiği için üzülüp, annesinin izni olmamasına rağmen ona bir cep telefonu hediye eder. Özgürlüğüne kavuşan Dila, şirkete gider. Elf’te Fırat’ı arayıp onun iş teklifini kabul etiğini söyleyip onunla görüşmeye Güneş’le birlikte gider. Orada Güneş, annesiyle karşılaşıyor ve ondan kaçmaya çalışır.

Bir Küçük Gün Işığı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güneş Elif’in Yanında Kendisini Güvende Hissediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler