Ana SayfaDizilerKardeşlerim 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ahmet'ten Ömer'e Sahip Çıkmasını İstiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ahmet’ten Ömer’e Sahip Çıkmasını İstiyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 59. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Annesiyle arası uzun zamandır bozuk olan Ahmet, parası bittiği için geri dönüyor. Ömer ve kardeşlerini evden kovuyor. Orhan, yeğenlerini eve götürüyor. Gönül’ün konuşmalarını duyan Ömer ve kardeşleri sokakta kalıyor. Şengül, onları eve getirip kümeste kira karşılığı kalmalarına izin veriyor. Ahmet, oğluyla Ömer’in kavga ettiğini öğreniyor. Onu okuldan göndermek isterken Sevgi geliyor ve Ahmet’e, Ömer’in onun oğlu olduğunu söylüyor. Kardeşlerim 60. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sevgi Ahmet’ten, Ömer’e sahip çıkmasını istiyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Sevgi Ahmet’ten Ömer’e Sahip Çıkmasını İstiyor!

Kardeşlerim 60. bölüm 1. fragmanında; Sevgi, Ahmet’in Ömer’i kapı dışarı ettiğini öğrenip geri dönüyor. Onun Ömer’i tam okuldan kovmak istediği anda oğlunun karşısına geçip Ömer’in onun oğlu olduğunu söylüyor. Ondan Ömer’e sahip çıkmasını istiyor. Ömer, Leyla’nın kendisine verdiği bir çanta dolusu parayla eve dönüyor. Sevgi, Ahmet’in yıllar sonra neden döndüğünü öğreniyor.

İşte Kardeşlerim 60. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 59. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Annesiyle uzun zamandır görüşmeyen Ahmet, parası suyunu çekince eve dönüyor. Evde Ömer ve kardeşlerini görünce onları annesine sormadan kapının önüne kovuyor. Yine sokakta kalan Ömer ve kardeşleri amcalarına durumu anlatıyor. Onları alıp evine götürüyor. Gönül, onları çok güzel karşılıyor.

Onları evinde istemeyen Gönül, Orhan’a bir şey söyleyemiyor. Ahmet, İsmail’e o çocukları annesinin neden eve aldığını soruyor. Oda, durumu ona anlatıyor. Ahmet, parasız kaldığı için evde para edecek bir şeyler aramaya başlıyor. Aklına babasının saat koleksiyonu geliyor. O saatlerden bir kaçını Ömer’in aldığını duyunca soluğu okulda alıyor.

Ömer’in yanına gidip ondan saatleri istiyor. Okulun bahçesinde Suzan, Ahmet’le karşılaşıyor. İsmail’i gören Suzan, Sevgi’nin Ahmet’in annesi olduğunu kendisine neden söylemediğini soruyor. Akif, Ömer’den aldığı saatlerin parasıyla aldığı arsaya bir çadır koyup içinde yaşamaya başlıyor.

Bir yatırımcı arayan Akif, Ahmet’in yanına gidip ona ortaklık teklif ediyor. Ona Suzan’ı eşi olarak tanıştırıyor. Bu arada Ömer, Suzan’ın çalıştığı restoranda işe başlıyor. Ömer, kardeşleriyle eve döndüğünde Gönül’ün konuşmalarını duyuyor ve kardeşlerini de alıp oradan ayrılıyor.

Şengül, Ömer ve kardeşlerini alıp eve getiriyor ve kümesi kira karşılığı onlara veriyor. Leyla, babasının kasasından bir çanta dolusu para çalıp Ömer’e borcunu ödemesi için götürüyor. Babası paraların olmadığını görünce Tolga’dan hesap soruyor. Tolga, Leyla’yı ele vermemek için paraları kendisinin aldığını söyleyince babasından dayak yiyor.

Pencereye çarpan Tolga, yaralanıyor. Ahmet, oğlunun kavga ettiğini onu o hale Berk’in değil Ömer’in getirdiğini söylüyor. Bu durumu öğrenen Ahmet, Ömer’i okuldan kovmak istiyor. O sırada Sevgi gelip Ahmet’e, Ömer’in onun oğlu olduğunu söylüyor.

Kardeşlerim 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Ömer’in Kendi Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler