Ana SayfaDizilerYargı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin'in Neva Cinayetiyle Bağlantısını Öğrenmeye...

İlgili Postlar

Yargı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Neva Cinayetiyle Bağlantısını Öğrenmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiye izlenen dizisi Yargı, 36. yeni bölümüyle 25 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ilgaz, başsavcı olmayı beklerken Pars baş savcı olur. Eren, aldığı bir ihbar üzere ekiple gittiği evin bahçesindeki kuyudan 4 ceset ve birde ağır yaralı çocuk çıkarır. Daha sonra kuyudan bir çok insan kemiği bulunur. Ilgaz, Neva’nın cesediyle karşılaşır. Bunu Pars’a zorda olsa söyler. Ilgaz’a, gizemli bir mektup gelir. Mektupta ondan cinayet bıçağını Ceylin’in getireceği yazıyor. Yargı 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’in Neva cinayetiyle bağlantısını öğrenmeye çalışıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Ceylin’in Neva Cinayetiyle Bağlantısını Öğrenmeye Çalışıyor!

Yargı 36. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz, Neva cinayetiyle Ceylin’in bir ilgisi olduğunu öğrendikten sonra durumu Eren’e anlatıyor. Daha sonra Ilgaz, Ceylin’in bu olayla ilgisini bulmak için gizli bir operasyon yürütmeye başlıyor. Laçin’in, Yekta’nın eve geldiğini hemen Ceylin’e haber veriyor. Ceylin hemen, Laçin’in evine gidiyor.

İşte Yargı 36. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, Ceylin’le evlendikten sonra onun doğum gününü güzel bir hediyeyle kutlar. Pars, kendinin baş savcı olduğunu öğrenir. Ilgaz, kendisinin baş savcı olmasını beklerken Pars’in baş savcı olduğunu öğrenip onu kutluur. Ceylin’in doğum gününü evde bir yemek vererek kutlamak isteyen Ilgaz, tüm arkadaşlarını oraya çağırır.

Müjde, Ceylin’den kayıp olan oğlunu bulması için yardım ister. Aradan 10 gün geçmesine rağmen Mehmet Can’dan bir haber alınamaz. Eren, isimsiz birinden terk edilmiş bir evin bahçesinde bulunan kuyuda ceset olduğu ihbarı alır. Ekibiyle birlikte eve gidip kuyuya dalgıç indirir.

Yekta, her şeyini kaybedip evsiz ve işsiz kalır. İtibarını da kaybeden Yekta, icra davalarına bakmak zorunda kalır. Ceylin, bir stajyer avukatla anlaşıp onu işe alır. Gizemli genç, birileriyle şüpheli yazışmalar yapar.

Kuyudan 4 ceset çıkarılır. Birde ağır yaralı bir çocuk. Çocuğun Mehmet Can olduğu ortaya çıkar ve Müjde, Ceylin’le birlikte hastaneye koşar. Dalgıçlar kuyuda başka insan kemikleri de bulur. Ilgaz, bir kadın cesedinin bulunduğu ihbarı alır. Gittiğinde kadının Neva olduğunu görüp yıkılır.

Pars’ın yanına Eren’le birlikte gidip ona bunu zorda olsa söylemek zorunda kalırlar. Kız kardeşinin cesedini teşhis etmek için morga giden Pars, çok zor anlar yaşar. Onun günlerce aç susuz bırakıldığını ve boğularak öldürüldüğünü öğrenir. Neva’nın evinde yapılan aramada bir çanta dolusu para bulunur.

Eren ile Ilgaz, bu durumu Pars’a söyleyemez. Cesetler morga götürülürken bir bıçak bulunur. Yapılan incelemede bıçağın üzerinde bir parmak izine rastlanır. Parmak izinin Neva’ya ait olduğu ortaya çıkar. Ilgaz, arabasının camına bırakılmış bir not bulur. Notta, bulunan bıçağı Ceylin’in kendilerine getireceği yazıyor.  Ne yapacağını bilemeyen Ilgaz, büyük bir çıkmaza gire.

Yargı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler