Ana SayfaDizilerGül Masalı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Gül Masalı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak’a Ne Olacak?

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halil, Canan’a engel olmaya çalışırken silah patlıyor. Canan yaralanıyor ve Halil’den gitmesini polise kendi kendisini yaraladığını söyleyeceğini söylüyor. Gonca, Toprak’tan ayrılıyor. Toprak, Gonca’yı kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Tahir, geçirdiği kazada yaralı olarak bulunuyor ve hastaneye kaldırılıyor. Zühre’nin oğlu Tahir’e bıçak çekiyor. Yılmaz, bu sefer Gonca’nın peşine düşüp Toprak’ı yaralıyor. Toprak’a ne olacak?

Pazar Dizileri 2022

Toprak’a Ne Olacak?

Gonca, Toprak’ın yanında artık Ece’yi görmeye dayanamıyor ve onun aralarından geçilmeyeceğini anlayıp onunla ayrılık konuşması yapıyor. Tahir, kaza geçiriyor. Yaralı bir şekilde bulunan Tahir, hastaneye kaldırılıyor. Gonca, babasının kaza yaptığını duyup hastaneye koşuyor.

GÜL MASALI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halil, Canan’ın elinden silahı almaya çalışırken silah patlıyor. Canan yaralanıyor ve Halil’den gitmesini polis gelince onlara silahı kendisinin yanlışlıkla patlattığını söyleyeceğini söylüyor. Rıfat, Halil’i görür görmez üzerine yürüyüp ondan kızını aldatmasının hesabını soruyor. O sırada Canan geliyor ve babasına silah çekip Halil’i bırakmasını o olmadan yaşayamayacağını söylüyor.

Babasından kendilerini rahat bırakmazsa onu gözünü kırpmadan öldüreceğini söylüyor. Toprak, Ece’yi yıldırma çabalarına giriyor. Onunla tekrar birlikte vakit geçirmeye başlıyor. Ama lüks bir hayat değil onu, zorlu bir hayatın nasıl olduğunu gösterip otobüse bindiriyor.

Amacı, onun kendisinin değil lüks onunla birlikte yaşayacağı lüks hayatı istediğini ona ispatlamaya çalışıyor. Zühre, Tahir’in hastaneden çıktığını öğrenip onu görmeye yanına gidiyor. Ona, bir oğlu olduğundan bahsederken oğlu Yılmaz, elinde bıçaklarla Tahir’in karşısına çıkıyor.

Onu, annesine göz koymakla suçluyor. Canan, Halil’i eve getiriyor. Bu arada Pınar, Canan için suç duyurusunda bulunuyor. Onun kendisini öldürmek istediğini söyleyip şikayetçi oluyor. Canan babasından Pınar’dan kurtulmak istediğini söylüyor. Arda, Arzu’ya Isparta’dan gittiğini söylüyor.

Arzu, onun Isparta’da olduğunu öğreniyor. Abisine Arda’nın Gonca’yla birlikte gece kulübünden paylaştığı fotoğrafı gösteriyor. Toprak, onların gittiği kulübe gidip Arda ile Gonca’nın oturduğu masanın karşısına oturuyor. Ece’yle telefonda konuşmuş gibi yapıp Gonca’yı kıskandırmaya çalışıyor.

Tahir, akşam Zühre’yi dinlemeye gidiyor. Arkadaşından onun oğlunun zulmüne dayanamayıp oraları terk ettiğini öğreniyor. Tahir, Zühre’nin oğlunun ona zarar vermemesi için oralardan gittiğini öğreniyor. Yılmaz, Gonca’nın peşine düşüyor. Fuat, Ece’yle konuşmaya gidiyor ve ona erkekleri yatırım amacı güden biri olduğunu yüzüne vuruyor.

Yılmaz Gonca’nın yanına gidip sataşıyor. Toprak, Yılmaz’a engel olmaya çalışırken büyük bir kavga çıkıyor. Yılmaz, çıkarttığı bıçağı Toprak’ın karnına saplıyor.

Gül Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Bıçaklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler