Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 5. haftanın 2.  takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar düello şeklinde verilen meze çeşitleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. 4. eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 5. hafta 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 5. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 5. haftasında 2.  takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlardan 11 adet meze verip verilen zamanda yapmalarını istedi. Mavi ve kırmızı takım verilen süre içinde en iyi mezeleri yapmak için mücadele etti.

KAPTANLIK OYUNU!

Şefler takım oyunu için hazırladıkları meze menüsünü açıkladı. Menüde; Fava, beyin salata, mücver, kalamar tava, acılı ezme, Arnavut ciğeri, karides tava, karides güveç, babagannu, humus ve Çerkez tavuğu verildi. Mavi ve kırmızı takım takım kaptanları menüyü yarışmacıları arasında paylaştırdı ve süre başladı.

Verilen süre içinde takımlar menüyü en iyi şekilde yapıp şeflerin beğenisine sunmak için mücadele etti. Sürenin bitmesiyle şefler takımların yemeklerinin tadımlarını yaptı. 6’ya 5 kırmızı takım haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandı. Burak Kaya’nın yaptığı Çerkez tavuğu günün en başarılı yemeği seçildi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybederek bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, mavi takım yarışmacılarına 7 çeşit soğan verdi ve onlardan bu ürünleri kullanarak en iyi yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde mavi takım oyuncuları soğan ürününü kullanarak en yaratıcı yemeklerini yapmak için mücadele verdi.

Burak, soğanı kullanarak baklava yapıp şefleri şaşırttı. Şefler, yemeklerin tadımını yapıp en yaratıcı yemeği yapan 4 yarışmacının ismini açıkladı. Bu yarışmacılar; Çağatay, Metin, Burak ve Burak Kaya oldu. 4. Burak Kaya, 3. Çağatay, 2. Burak ve birinci Metin oldu.

MEHMET ŞEF METİN’İN YEMEĞİNE KAŞIK ATTI!

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Metin’in yemeğini çok beğenen Mehmet şef yılın ilk kaşığını attı. Metin, yaptığı yemekle ilk kaşığı Mehmet şeften almanın gururunu yaşadı.

Haftanın 2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Metin, haftanın 3. eleme adayı olarak Çağdaş’ı seçti. Dördüncü eleme adayı ise yarışmacıların kullandığı oyla belli oldu. En çok oyu alan Burak oldu. Böylece haftanın eleme adayları; Fatmanur, Görkem, Çağdaş ve Burak olarak belirlendi.

MasterChef 2022 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler