Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'in Kiraz'ın Babası...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’in Kiraz’ın Babası Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mine, bebeğiyle birlikte eve geliyor. Türkan, onu kocası tarafından darp ediliğini zannediyor. Rüçhan, Mine’yi evde istemiyor. Mine ise, Somer ile Türkan’ın arasını bozup onunla birlikte olma hayali kuruyor. Türkan, Mine’ye acıyıp ona destek olmaya çalışıyor. Öte yandan onun tavırlarından da rahatsız olmaya başlıyor. Üç Kız Kardeş 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’in Kiraz’ın babası olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’in Kiraz’ın Babası Olduğunu Öğreniyor!

ÜÇ Kız Kardeş 19. bölüm 1. fragmanında; Derya, Fatih’in kızı olduğunu hazmedemeyip ailesine cephe almaya devam ediyor. Nihat, Türkan’la buluşuyor. Ona Kiraz’ın babasının onun tanıdığı biri olduğunu söylüyor. Türkan, o kişinin kim olduğunu ısrarla sorunca Nihat ona, o kişiyi tanıdığını ve her sabah günaydın dediğini söylüyor. Türkan, Kiraz’ın babasının Somer olduğunu anlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 19. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Somer, Mine ve bebeğiyle eve geliyor. Türkan, Mine’nin kocası tarafından darp edildiğini zannedip evini ona açıyor. Rüçhan, Mine’nin eve gelmesinden hiç memnun olmuyor. Her fırsatta onun yaptığını yüzüne vuruyor. Türkan ise, Mine’ye destek olmaya çalışıyor. Mustafa, babasını sıkıştırıp ondan soy adını istiyor.

Fabrikada işe başlayan Mustafa, Türkan’ı geriden seyredip ona hayranlıkla bakıyor. Bir gün onunla karşılaşıp konuşmak istiyor. Türkan ise, evli olduğunu yakışık almayacağını söyleyip onun teklifini ret ediyor. Mine, evde öyle şeyler yapıyor ki orada kalıp Türkan’ı evden kaçırmayı planlıyor.

Nesrin, bebek çantası yapıp Fatih’in karısının doğum yapacağını hatırlıyor. Ona çanta yaptığını zannediyor. Derya, Fatih’in kızı olduğunu öğrendikten sonra Sadık’a hiçbir şey söylemiyor ve içten içe onlara düşman oluyor. Erkek arkadaşına birlikte ev tutmayı teklif ediyor.

Ama iş onun planladığı gibi olmuyor. Somer, Mine’nin tavırlarından rahatsız olup ondan evi terk etmesini istiyor. Mine ise, son ana kadar evi terk etmek istemiyor. Türkan, gerçeği öğrendikten sonra onun evi terk edeceğini ve kendisinin o evde Somer’le birlikte olacağını tahmin ediyor.

Rüçhan, her fırsatta Mine’ye evli bir kadınken başka bir adamdan çocuk yaptığını ve onu istemediğini söylüyor. Türkan ve kardeşleri arkadaşlarıyla sahilde piknik yapmak için buluşuyor. Orada sessiz sinema oynuyorlar. Serdar, Dönüş’ü sevdiğini seçtiği filmle ifade ediyor. Derya ise, Hakan’ın ayrılmak istediğini o sessiz sinema oyunuyla öğreniyor.

Üç Kız Kardeş 18. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Gençler Sahilde Sessiz Sinema Oynuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler