Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Çıkmazın İçine...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet, Sedat’ın neden Alp’le kavga ettiğini öğrenmeye çalışıyor. Daha sonra Cana’yla buluşup Sedat’ın hapisten çıkabilmesi için çareler arıyor. Feride, Alp’le konuşup Sedat’la neden kavga ettiğini öğrenmeye çalışıyor. Nalan, Selen’le konuşunca onun kendilerini gördüğünü anlıyor. Hayri ile Nalan, gizlice kilerde konuşmak için buluşuyor. O sırada Sedat gelip kapıyı açmaya çalışıyor. Camdaki Kız 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, büyük bir çıkmazın içine giriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Camdaki Kız 50. bölüm 1. fragmanında; Hayri, saklanıyor ve Nalan kapıyı açıyor. Sedat içeri girip Nalan’ı öpüyor. Hayri onları üzülerek izliyor. Daha sonra Feride içeri girip Hayri’nin bıraktığı sandviçi görüyor. Feride, Nalan ile Hayri arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlıyor. Bu sırada Sedat, Cana’ya aralarındaki yasak aşktan doğacak olan çocuğa babalık yapmayacağını söylüyor. Cana’nın kocası ise Rafet’in üzerine oynamaya başlıyor. Tüm bunlar olurken Feride Nalan’ı sıkıştırmaya devam ediyor.

İşte Camdaki Kız 50. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Evdekiler günlerdir odasından çıkmayan Muzo’nun sağlığından endişelenmeye başlıyor. Gülcihan, kapıyı kırdırıp açtırıyor. İçeri girdiklerinde Muzo’yu yerde baygın bir şekilde yatarken buluyorlar. Muzo, hemen hastaneye kaldırılıyor. Bu arada Rafet, Sedat’la konuşmaya cezaevine gidiyor.

Ona, Alp’le neden kavga ettiğini onun ne sakladığını soruyor. Sedat, Alp’in Cana’yı hala kendisinden kıskandığını ve ilişkilerinin devam ettiğini zannettiğini söylüyor. Daha sonra Rafet, Cana’yla buluşuyor. Ona, Sedat’ın bir hafta daha hapiste kalamayacağını söyleyip onu çıkartmak için ondan bir şeyler yapmasını istiyor.

Feride, Alp’le konuşmaya gidiyor. Ancak onun ağzından bir şey öğrenemiyor. Konuşmalarından Cana’nın bebeğini aldırmadığını öğreniyor. Bu arada Nalan, isimsiz bir not alıyor. Nalan nottan, Hayri’yle kendisini birinin gördüğünü anlıyor. Biraz düşününce o kişinin Selen olacağından şüpheleniyor.

Selen’i yanına çağırıp onun ağzını arıyor. Onun konuşmalarından Selen’in kendilerini gördüğünü anlıyor. Hayri’yle buluşup ona bu durumu anlatıyor. Cavit, Rafet’in Gülcihan’dan boşanacağını öğrenip onunla buluşuyor. Ona her şeyi tek tek anlatıyor. Gülcihan’ın onu çok sevdiğini, ona saygı duyduğunu, ama eğer Gülcihan kendisine gelirse de başının üzerinde yeri olacağını söylüyor.

Rafet, Gülcihan’a ondan ayrılma kararının kesin olduğunu söylüyor. Nalan konuşmak için Hayri’yle kilerde buluşuyor. Ona, onu öptüğü için pişman olmadığını söylüyor. O sırada kapıya Sedat geliyor.

Camdaki Kız 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Kime Yakalanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler