Ana SayfaDizilerKardeşlerim 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sevgi Oğlu İle Gelinin Planını Duyuyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sevgi Oğlu İle Gelinin Planını Duyuyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 60. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevgi, Ahmet’in Ömer’i kapı dışarı ettiğini öğrenip geri döner. Onun Ömer’i tam okuldan kovmak istediği anda oğlunun karşısına geçip Ömer’in onun oğlu olduğunu söyler. Ondan Ömer’e sahip çıkmasını ister. Ömer, Leyla’nın kendisine verdiği bir çanta dolusu parayla eve döner. Sevgi, Ahmet’in yıllar sonra neden döndüğünü öğrenir. Kardeşlerim 60. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sevgi, oğlu ile gelinin planını duyuyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Sevgi Oğlu İle Gelinin Planını Duyuyor!

Kardeşlerim 60. bölüm 2. fragmanında; Ömer ile Asiye, hastanede olan Tolga’nın yanına gidip Leyla’ya destek oluyor. Ahmet’in oğlu, Ömer’in çalıştığı yere gidip onunla uğraşmaya başlıyor. Sevgi, gelininin Ahmet’e bir ilaç bulduğunu o ilacı annesine her gün verirlerse akli dengesi yerinde olmadığı raporu alabileceklerini söylüyor. Sevgi, onların konuşmasını duyup şok oluyor.

İşte Kardeşlerim 60. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Annesiyle uzun zamandır görüşmeyen Ahmet, parası suyunu çekince eve döner. Evde Ömer ve kardeşlerini görünce onları annesine sormadan kapının önüne kovar. Yine sokakta kalan Ömer ve kardeşleri amcalarına durumu anlatır. Onları alıp evine götürür. Gönül, onları çok güzel karşılar.

Onları evinde istemeyen Gönül, Orhan’a bir şey söyleyemez. Ahmet, İsmail’e o çocukları annesinin neden eve aldığını sorar. Oda, durumu ona anlatır. Ahmet, parasız kaldığı için evde para edecek bir şeyler aramaya başlar. Aklına babasının saat koleksiyonu gelir. O saatlerden bir kaçını Ömer’in aldığını duyunca soluğu okulda alır.

Ömer’in yanına gidip ondan saatleri ister. Okulun bahçesinde Suzan, Ahmet’le karşılaşır. İsmail’i gören Suzan, Sevgi’nin Ahmet’in annesi olduğunu kendisine neden söylemediğini sorar. Akif, Ömer’den aldığı saatlerin parasıyla aldığı arsaya bir çadır koyup içinde yaşamaya başlar.

Bir yatırımcı arayan Akif, Ahmet’in yanına gidip ona ortaklık teklif eder. Ona Suzan’ı eşi olarak tanıştırır. Bu arada Ömer, Suzan’ın çalıştığı restoranda işe başlar. Ömer, kardeşleriyle eve döndüğünde Gönül’ün konuşmalarını duyar ve kardeşlerini de alıp oradan ayrılır.

Şengül, Ömer ve kardeşlerini alıp eve getirir ve kümesi kira karşılığı onlara verir. Leyla, babasının kasasından bir çanta dolusu para çalıp Ömer’e borcunu ödemesi için götürür. Babası paraların olmadığını görünce Tolga’dan hesap sorar. Tolga, Leyla’yı ele vermemek için paraları kendisinin aldığını söyleyince babasından dayak yer.

Pencereye çarpan Tolga, yaralanır. Ahmet, oğlunun kavga ettiğini onu o hale Berk’in değil Ömer’in getirdiğini söyler. Bu durumu öğrenen Ahmet, Ömer’i okuldan kovmak ister. O sırada Sevgi gelip Ahmet’e, Ömer’in onun oğlu olduğunu söyler.

Kardeşlerim 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ahmet’ten Ömer’e Sahip Çıkmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler