Ana SayfaDizilerSeversin 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Babasının Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Seversin 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Babasının Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin, 18. yeni bölümüyle 26 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, Tolga’yı tekrar kazanabilmek için bildiklerini konuşur. Tolga, hayatını mahvettiğini düşündüğü babası ile çalışan Asya’yı dinlemek istemez. Onun için çok önemli bir konu olan bu durumda Asya’nın kendi yanında olmasını ister. Asya ise, kendi doğrularının arkasında kalınca Tolga’yı kaybetmekle karşı karşıya kalır. Tolga, babasının karşısına bir kez daha çıkar ve ondan hayatından uzak durmasını ister. Bu sırada herkesi şoke eden bir gelişme yaşanır. Nazlı, Tolga’nın yeni partneri olur. Seversin 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, babasının çok hasta olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Tolga Babasının Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Seversin 18. bölüm 1. fragmanında; Tolga, Nazlı’nın partneri olduğunu öğrenince Selin’e çok kızıyor. Nazlı’ya, bunu yaparken Asya’nın üzüleceğini neden düşünmediğini soruyor. Onun ise kimse umurunda olmuyor. Tolga’nın kız kardeşi Asya’ya, babasının çok hasta olduğunu, onun tedavi olmayı kabul etmediğini, eğer Tolga konuşursa onu ikna edebileceğini söylüyor. Tolga, babasının çok hasta olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor.

İşte Seversin 18. bölüm 1. fragmanı.

SEVERSİN 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya’nın attığı imza Tolga’nın bütün hayatını etkiler. Asya, Tolga’nın haberi olmadan sözleşmeyi feshetmek için çabalarken Tolga’nın en mutlu anında bu sözleşme haberi magazine düşer. Olay Tolga ve Asya’nın hayatını kökünden sarsacak kadar büyük olur.

Asya, bir yandan Tolga etkilenmesin diye bu sözleşmeyi ne için yaptığını gizlerken diğer yandan Kudret’in kendisini kandırdığını düşünür ve peşine düşüp hesap sormak ister. Gerçekten Suzan’ın anlattığı gibi Kudret oğlunun kötülüğünü mü istiyordur? Bu soruların cevabını almak için gidip Suzan’la görüşür.

Asya’nın hem Kudret’ten hem de Suzan’dan dinlediği geçmiş hikayesi birbirinden farklı olur. Asya, Tolga’nın bugüne kadar annesinden dinlediği geçmişi bir defa olsun Kudret’ten dinlemesini sağlamak ister. Çünkü ona göre ortada büyük bir yalan döner.. Fakat o Tolga ve Kudret’i nasıl yan yana getirebileceğini henüz bulamamışken Tolga öğrendiği gerçekle belki de hayatının en büyük dibe vuruşunu yaşar.

Asya bilmeden arı kovanına çomak sokar ve Tolga’nın mutluluğu için yaptığı bu hamlesi sonunda kendisini de olumsuz etkiler. Nazlı’nın Hakan’la kaldığını öğrenen annesi onu eve döndürmek için uğraşır. Nazlı, eve dönmeyi kabul etmeyince annesi onu evlatlıktan ret eder.

Aynı şekilde Kadir’de gidip Nazlı’yı eve döndürmeye çalışır. Yine Nazlı, bildiğini okur. Gidip Selen’le bir anlaşma yapar. Tehdit üzerine kurulu anlaşma Tolga ile Asya’nın ayrılık haberinin üzerine işine yarar. Fırsat bilip Tolga’ya yeni bir proje teklifi götürür. Asya, yeni partneriyle diziye devam ederken Selen, Tolga’yla yeni projesini açıklar.

Tolga’nın partneri arabadan iner. Asya, karşında Nazlı’yı görünce şok olur. Tolga’nın da bu durumdan haberi olmadığı için oda büyük bir şok yaşar. Tolga ile Nazlı, yeni dizi projesi için fotoğraf çekimi yapar.

Seversin 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Tolga’nın Yeni Partneri Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler