Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş'in Dila'nın...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş’in Dila’nın Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 4. yeni bölümüyle 26 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ümran, kızının Ümran’la bir şeyler karıştırdığını anlar. Elif’i eve yemeğe davet eder. Dila, Güneş’i evde tutmaya çalışırken ona korku dolu anlar yaşatır. Ümran Elif’e, Güneş’in onun kızı olup olmadığını sorar. Oda ona, kızı olduğunu söyler. Fırat, içindeki şüpheden kurtulmak için Güneş’e bir DNA testi yaptırmaya karar verir. Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, Güneş’in Dila’nın kızı olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Fırat Güneş’in Dila’nın Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 1. fragmanında; Elif, evlilik yüzüğünü çıkarıp satıyor. Güneş’e, babasını unutmamasını ve onu çok sevmesini söylüyor. Dila’nın tavırları Güneş’i görmesiyle değişiyor. Ümran, frak edip kızını uyarıyor. Fırat’a DNA testinin sonucu geliyor. Testin sonucuna göre Güneş’in Dila’nın kızı olduğu ortaya çıkıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat Elif’i, organizasyon işi ile ilgili görüşmeye çağırır. Elif oraya Güneş’le birlikte gider. Dila, şirkete gidip abisiyle konuşmak için odasına girdiğinde Güneş ile Elif’le karşılaşır. Güneş, annesini görünce ondan korkar ve hemen Elif’in arkasına saklanır. Dila daha sonra gidip oyuncakçıdan bir oyuncak alıp paketlettir.

Elif, çıktıktan sonra Güneş’e o paketi hediye ediyor. Ama Güneş, o paketi almaz. Elif, ayıp olmasın diye alıp eve götürür. Bu arada Dila, Yılmaz’la birlikte tüm şirketi ve evi ele geçirmek için plan yapar. Sude de, Fırat’a yakın olmak için Dila’ya yardım eder ve Yılmaz’ı Hakan’ın yerine müdür olarak işe almak için uğraşır.

Önce ona yeni kıyafetler alıp Fırat’la ne konuşacağını ezberletir. Fırat, Elif’le birlikte organizasyonun yapılacağı yere gider. Orada Güneş hakkında konuşurlar. Fırat, bir Pedagog arkadaşı olduğunu Güneş için onu ayarlayabileceğini söyler. Elif, kabul ediyor ve Güneş’i o doktora götürür.

Orada Güneş’in annesiyle ilgili büyük bir travması olduğunu anlar. Elif, Güneş için bir bakıcı bulur. Mehveç, Dila’nın sakladığı fotoğrafı bulup onu Ümran’dan saklar. Ümran, evin her yerinde Mehveç’in sakladığı şeyi arar. Dila, Güneş’i görmeye eve gider. Güneş onu sevmediğini söyler.

Fırat ile Elif, Güneş’i ağlarken bulur ve eve onun annesinin geldiğini anlar. Organizasyon günü gelir. Ümran önce. organizasyonu beğenmez. Ama misafirlerinin çok beğendiğini görünce Elif’i tebrik eder. Mehveç, Güneş’i görüp tanır ve elinden tutup onu Dila’nın yanına götürür. Ümran, onları görüp o kızın kim olduğunu Dila’ya sorar.

Bir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’i Her Şeyden Koruyacağına Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler