Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Tüm Romantizmi...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Tüm Romantizmi Bozuyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Songül’ün fotoğrafını çeken kişiyi bulup elinden telefonu alıyor. Daha sonra adam Sadi’ye bıçak çekiyor ve dengesini kaybedip çatıdan aşağı düşüyor. Sadi, Songül’e sürpriz yapıp onu lunaparka götürüyor. Osman, Kırdarlar’la konuşup onunla bir anlaşma yapıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Songül, tüm romantizmi bozuyor.

Perşembe Dizileri 2022

Songül Tüm Romantizmi Bozuyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. Bölüm 1. fragmanında; Evde elektrikler kesiliyor ve Sadi ile Songül romantik anlar yaşıyor. Songül Sadi’ye, son zamanlarda öpmeyi istediği bir kadın olup olmadığını soruyor. Daha sonra telefonun ışığını açan Songül, Sadi’nin tüm romantizmini bozuyor. Gizem ile annesinin oturduğu evin sahibi onları sokağa atıyor. Melek’in duruşmasının kararı veriliyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini anlayıp hemen yanına gidiyor. Onunla kavgaya tutuşup elinden telefonu alıyor. Adam, öce ona yalvarıp bir daha böyle şeyler yapmayacağını söylüyor. Sonra bıçakla Sadi’nin üzerine saldırıyor. Dengesini kaybeden adam çatıdan aşağı düşüyor.

Sadi, Yaver’i arayıp cesedi ortadan kaybetmesini ona şifreli bir şekilde söylüyor. Songül durumu öğrendikten sonra o adamların hala peşinde olduklarını anlıyor. Gizem, Araz’ın Derya’yla konuştuğunu anlıyor. Hemen Ayaz’ı terk ediyor. Araz’a, Mert’i ondan hatta kendinden korumak için ondan uzaklaştığını söylüyor.

Can, babası hastalanınca onun yerine pilav satmaya başlıyor. Araz ve arkadaşları Can’ın yanına gidip onun arabanın yanından uzaklaşmasını bekliyor. O uzaklaştıktan sonra pilav arabasını kırıyorlar. Can, durumu arkadaşlarına söylüyor ve iki gurup büyük bir kavgaya girişiyorlar.

Sadi, onları kavga ederken görüp durumu öğreniyor ve onları ertesi gün alıp bir atölyeye götürüyor. O arabayı Araz ve arkadaşlarına tekrardan yaptırıyor. Celal, kurul raporu için hastaneye gidiyor. Hastanede kendisine bir iğne vurup geçici felç yapıyor. O öyleyken kuruldan geçip bir daha yürüyemez raporu alıyor.

Sadi Songül’e, sürpriz yapıp onu lunaparka götürüyor. Osman, Kırdarlar’ın bir kadının peşinde olduğunu öğreniyor. Yanına gidip ona o kadını araştıracağını söylüyor. Karşılığında ise ondan Emin’i bulmak için kendisine yardım etmesini istiyor. Osman ile Kırdarlar el sıkışıyor. Songül ile Sadi, çocuklar gibi eğlenip çok güzel bir gün geçiriyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Sadi Sınıfa Yine İnsanlık Dersi Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler