Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Sadi Sınıfa...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Sadi Sınıfa Yine İnsanlık Dersi Veriyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, trafikte özellikle Songül’ün karşısına çıkar. Kendisine ceza yazdırmak için ehliyet ve ruhsatını evde unuttuğunu söyler. Songül’de, Sadi’ye ceza yazmanın zevkini yaşar. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Sadi, sınıfa yine insanlık dersi veriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Sınıfa Yine İnsanlık Dersi Veriyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. ön izlemesinde; Sadi, sınıftaki öğrencilerin aslında kimin ne yaptığını biliyor. Onları topluma kazandırmak için yanlarında olmak istiyor. Sadi, 12 B sınıfıyla birlikte vakit geçirip onlara yemek ısmarlıyor. Daha sonra onlara bir hikaye anlatıyor ve öğrencilerine o gün kötülüğün kaybettiğini söylüyor. Onlara bu hikayeyle iyi insan olmalarını aşılamaya çalışıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. bölüm 2. ön izleme…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, eve geldiğinde Songül’ün kendisine bıraktığı mektubu okur. Hemen bir araştırma yapıp onun trenle Ankara’ya gitmek için yola çıktığını anlar. Trene yetişip önünü keser. Sadi, Songül’ü alıp eve getirir. Songül, o mektupta yazdıklarını Sadi’ye açıklamak için zorlanır.

Sadi, onun kıvrandığını görüp Songül’e, kağıt üzerinde de olsa evli olduklarını, aynı evi paylaştıkları için birbirlerini özlediklerini söyleyip konuyu kapatır. Melek’in mahkeme günü yaklaşır. Celal Melek’e, anlaşmak istediği notunu yazar. Ondan, geçmişi unutup kendisiyl uğraşmamasını, bunun karşılığında mahkemede ayağa kalkacağını yazar.

Mahalleden bir kaç kişi müdürün yanına gelip okulun bahçesinde kimsesiz çocuklar iç sünnet düğünü yapmak istediklerini söyler. Müdür ise, bağış olmadan bunu yapamayacağını söylediği sırada Sadi gelir ve onlara bağış işini ayarlayacağını düğünü yapabileceklerini söyler.

Yaver, Songül’ün arabasının altına bomba koyan Burhan’ı bulup getirir. Onun elini kolunu bağlayıp her şeyi itiraf etmesini ister. Songül, buna karşı çıksa da Sadi, bildiği gibi yapar ve çok geçmeden Burhan, her şeyi itiraf etmeye razı gelir. Yaver, onu polislerin bulmasını sağlar.

Nezarete atılan Burhan, konuşmadan zehirlenip öldürülür. Sadi, durumu Songül’den öğrenip onun susturulduğunu anlar. Melek’in mahkemesi olur. Celal Melek’in Can’la yaptığı konuşmayı duyup mahkemede ayağı kalkmaz. Melek’de onun yürüyor olduğunu iddia edince mahkeme Celal’in heyette girmesi kararı alır. Sünnet düğününde Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini fark eder ve ona kendisini göstermeye çalışır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül Sadi’ye Ceza Kesiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler