Ana SayfaDizilerTozluyaka 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kenan'ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kenan’ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 13. yeni bölümüyle 25 eylül pazar günü ekrana gelecke. Dizinin yeni bölümünde; Mavi Cemre’ye, telefonundaki görüntüyü gösterip ona zamanın daraldığını söyler. Ali, annesinin yıllarca kendisinden sakladığı gerçeği öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Berk ise babasına, bundan sonra oğlunu kendisinden koruması gerektiğini söyler. Derya ile Önder barışır. Cemre, Mavi’ye saldırır ve o ölünce içinin garip bir huzur kapladığını, Vefa öldükten sonra da öyle olduğunu düşünür. Tozluyaka 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Kenan’ı, babası olarak kabul etmiyor.

Pazar Dizileri 2022

Ali Kenan’ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

Tozluyaka 13. bölüm 2. fragmanında; Derya, üzüntü içinde Önder’i arayıp ona Ali’nin her şeyi öğrendiğini söylüyor. Ali ise Kenan’a, bir babası olduğunu onun da öldüğünü söylüyor. Berk, Cemre’ye ne yaparsa yapsın onun yanında olacağını söylüyor. Polisler Cemre’nin koluna kelepçe takıp onu götürüyor.

İşte Tozluyaka 13. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, sahilde hareketsiz karnından yaralı bir şekilde bulunduktan iki ay önce, Ali, Mavi’yi bulup ondan yardım isteyip okula getirir. Cemre, Mavi’yi karşısında görünce onu kimin okula getirdiğini bulmak için Berk’ten yardım ister. Kenan, Derya’yı zorla arabaya bindirip bakım evine götürür. Bilal, Kenan’ın Derya’yı kaçırdığını düşünüp hemen Önder’i arayıp yardım ister.

Kenan, bir gün önce babasına torunlarını görme karşılığında istediği oyunu oynamasını ister. Derya gelince ona, Kenan’ı evlenmeye kendisinin zorladığını, söyler. Kenan bunu, Derya’yı geri kazanmak için yapar. Ancak Derya, Kenan’ı hiçbir koşulda kabul etmiyor. Cemre, Mavi’yi okula getirip kendisiyle oyun oynayanların Hazal, Ege ve Çağrı olmasından şüphelenir.

Berk, Ali ile Mavi konuşurken fotoğraflarını çekip Cemre’ye gösterir. Daha önceden Cemre, Mavi’yi Berk’ten kıskanıp onu merdivenlerden itmişti. Bunu bilen Mavi, Cemre’nin Ali’yi kendisinden kıskanması için elinden geleni yapar. Ege’nin evinde Mavi’ye bir hoş geldin partisi düzenlenir.

Ali, Cemre’yi arayıp onu partiye çağırır. Buna sinirlenen Cemre, Hazal’ın evine gidip onun hizmetçinin kızı olduğunu öğrenir. Odasından Berk’le çekilmiş fotoğraflarını alıp partiye gider. Tek tek bütün arkadaşlarının yalanlarını yüzlerine vurur. Arap, Duru’nun Amerika’da sevgilisi olduğunu duyunca büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Önder, Derya’nın Nesrin yüzünden kendisiyle konuşmadığını anlayıp sinirle onun yanından ayrılır. Derya Nesrin’i arayıp Önder’in ona zarar vermesinden korktuğunu söyler. Ayla, Nesrin’i takip eder. Nesrin, yüzüne dayak yemiş gibi makyaj yapıp Derya’nın yanına gider. Ayla, onların yanına gidip Nesrin’in yalanını ortaya çıkarır.

Önder’in bir karıncayı bile incitmeyeceğini söyler. Berk, babasının sakladığı görüntülerden Cemre’nin dolabına Ali’nin bir şey koyduğunu görüp onunla kavga etmeye gider. Derya araya girip Berk’e, durmasının Ali’nin onun kardeşi olduğunu söyler. İki ay sonra, Cemre’nin sahilde bulunmasından sonra Ali, Osman’ı elleri kanlar içinde bulur.

Tozluyaka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Mavi’yi Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler