Ana SayfaDizilerGül Masalı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak'ın İyileşmesi İçin Dua...

İlgili Postlar

Gül Masalı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’ın İyileşmesi İçin Dua Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 14. yeni bölümüyle 25 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Halil, Canan’a engel olmaya çalışırken silah patlar. Canan yaralanır ve Halil’den gitmesini polise kendi kendisini yaraladığını söyleyeceğini söyler. Gonca, Toprak’tan ayrılır. Toprak, Gonca’yı kıskandırmak için elinden geleni yapar. Tahir, geçirdiği kazada yaralı olarak bulunur ve hastaneye kaldırılır. Zühre’nin oğlu Tahir’e bıçak çeker. Yılmaz, bu sefer Gonca’nın peşine düşüp Toprak’ı yaralar. Toprak’a ne olacak? Gül Masalı 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca, Toprak’ın iyileşmesi için dua ediyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Toprak’ın İyileşmesi İçin Dua Ediyor!

Gül Masalı 14. bölüm 1. fragmanında; Toprak, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Doktorlar Toprak’ın, çok kan kaybettiğini söylüyor. Gonca, Toprak’ın durumu öğrenmek için hastanede feryat ediyor. Onun çok kan kaybettiğini ve ameliyata alındığını öğrenen Gonca, Toprak’ın iyileşmesi için dua ediyor.

İşte Gül Masalı 14. bölüm 1. fragmanı…

 

GÜL MASALI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, Toprak’ın yanında artık Ece’yi görmeye dayanamaz ve onun aralarından geçilmeyeceğini anlayıp onunla ayrılık konuşması yapar. Tahir, kaza geçirir. Yaralı bir şekilde bulunan Tahir, hastaneye kaldırılır. Gonca, babasının kaza yaptığını duyup hastaneye koşar.

Halil, Canan’ın elinden silahı almaya çalışırken silah patlar. Canan yaralanır ve Halil’den gitmesini polis gelince onlara silahı kendisinin yanlışlıkla patlattığını söyleyeceğini söyler. Rıfat, Halil’i görür görmez üzerine yürüyüp ondan kızını aldatmasının hesabını sorar. O sırada Canan gelir ve babasına silah çekip Halil’i bırakmasını o olmadan yaşayamayacağını söyler.

Babasından kendilerini rahat bırakmazsa onu gözünü kırpmadan öldüreceğini söyler. Toprak, Ece’yi yıldırma çabalarına girer. Onunla tekrar birlikte vakit geçirmeye başlar. Ama lüks bir hayat değil onu, zorlu bir hayatın nasıl olduğunu gösterip otobüse bindirir.

Amacı, onun kendisinin değil lüks onunla birlikte yaşayacağı lüks hayatı istediğini ona ispatlamaya çalışır. Zühre, Tahir’in hastaneden çıktığını öğrenip onu görmeye yanına gider. Ona, bir oğlu olduğundan bahsederken oğlu Yılmaz, elinde bıçaklarla Tahir’in karşısına çıkar.

Onu, annesine göz koymakla suçlar. Canan, Halil’i eve getirir. Bu arada Pınar, Canan için suç duyurusunda bulunur. Onun kendisini öldürmek istediğini söyleyip şikayetçi olur. Canan babasından Pınar’dan kurtulmak istediğini söyler. Arda, Arzu’ya Isparta’dan gittiğini söyler.

Arzu, onun Isparta’da olduğunu öğrenir. Abisine Arda’nın Gonca’yla birlikte gece kulübünden paylaştığı fotoğrafı gösterir. Toprak, onların gittiği kulübe gidip Arda ile Gonca’nın oturduğu masanın karşısına oturur. Ece’yle telefonda konuşmuş gibi yapıp Gonca’yı kıskandırmaya çalışır.

Tahir, akşam Zühre’yi dinlemeye gider. Arkadaşından onun oğlunun zulmüne dayanamayıp oraları terk ettiğini öğrenir. Tahir, Zühre’nin oğlunun ona zarar vermemesi için oralardan gittiğini öğrenir. Yılmaz, Gonca’nın peşine düşer. Fuat, Ece’yle konuşmaya gider ve ona erkekleri yatırım amacı güden biri olduğunu yüzüne vurur.

Yılmaz Gonca’nın yanına gidip sataşır. Toprak, Yılmaz’a engel olmaya çalışırken büyük bir kavga çıkar. Yılmaz, çıkarttığı bıçağı Toprak’ın karnına saplar.

Gül Masalı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler