Ana SayfaDizilerO kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep'i Çok Zor Günler Bekliyor!

İlgili Postlar

O kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’i Çok Zor Günler Bekliyor!

Kanal D’nin yeni dizisi O Kız, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, beş yaşındaki bir çocuğun temizliğinde bir adamdır. Zeynep’i, gözünden kıskanıyor. Ancak Zeynep, halası ve eniştesi tarafından horlanıyor. Türkan, Zeyhep’i temizlik işine göndermek istiyor. Kolu da kırılınca onu fenomen Ozan’ın evine gönderiyor. Ozan, Zeynep’in kendisiyle birlikte olmasını zannediyor. Zeynep, korkup kaçıyor. Ozan, yaptığı açıklamayla takipçi kaybediyor. O Kız dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep’i, çok zor günler bekliyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep’i Çok Zor Günler Bekliyor!

O Kız 2. bölüm 1. fragmanında; Yayınlanan videodan sonra Ozan’ın takipçileri onu terk ediyor. Sitare, büyük bir telaşa kapılıyor ve çareler üretmeye çalışıyor. Ozan ve Sitare’nin oyununa gelen Zeynep zor zamanlar ile karşı karşıya geliyor. Hem Zeynep hem de Kadir için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır.

İşte O Kız 2. bölüm 1. fragmanı…

O KIZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, beş yaşındaki bir çocuğun temiz bir kalbiyle kızının yanında olmaya çalışan bir babadır. Türkan, Kadir’i ve kızıyla birlikte yaşıyor. Fevzi, Kadir ile Zeynep’i evde istemiyor. Her fırsatta her ikisini de evde istemediğini sözleriyle ve hareketleriyle belli ediyor. Kadir, bir gün karısını hatırlıyor.

Türkan, onu terk eden karısını hatırlayan Kadir’e tahammül edemiyor. Zeynep’ten babasını, götürmesini istiyor. Kadir Türkan’a, günah deyip çekiştirince onun düşmesine neden oluyor. Kolunu inciten Türkan, işe gidemiyor. Kendisinin yerine işe Zeynep’i gönderiyor. Ünlü fenomen Onur’un evine giden Zeynep, onun evini temizliyor.

Türkan’ın kızı İpek Zeynep’i arayıp ondan, Onur’un yatak odasının görüntülerini göstermesini istiyor. O sırada Ozan eve geliyor. Zeynep, üstünü değiştirmek için banyoya girdiğinde içeri Ozan giriyor. Onun, kendisiyle birlikte olmak istediğini zannedip ona, yatak odasına gitmeyi teklif ediyor.

Zeynep, korkup iç çamaşırlarıyla daireden dışarı fırlıyor. Ozan, onu sakinleştirip üstünü giydirip evden gönderiyor. Sitare, Ozan’ın görüntülerini izleyip onu uyarıyor. Sosyal medyada Ozan’ın, varoş bir kızla tanıştığını anlattığı kayıtlar yayımlanıyor. Türkan, ertesi gün yine Zeynep’i Ozan’ın evine temizlik yapması için zorluyor.

Ozan’ın bu açıklaması yayınlandıktan sonra, takipçileri onu bir bir bırakıyor. Sitare, bir çözüm yolu bulmak için toplantı yapıyor. Türkan, işten kovuluyor ve işten kovulmasının sorumlusunu Zeynep olarak görüyor. Zeynep, kendisinin bir şey yapmadığın söylese de kendisini kimseye inandıramıyor.

Halasının zoruyla Zeynep, Ozan’ın evine gidiyor. Böyle olunca Zeynep, fırsatçı bir kız durumuna düşüyor. Ozan, kendisini kurtarmak için Zeynep’i zor durumda bırakıyor.

O Kız 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler