Ana SayfaDizilerAldatmak 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık'ı Evden Kovuyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’ı Evden Kovuyor!

Atv’nin yeni dizisi Aldatmak, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Güzide, başarılı bir hakimdir. Eşi Tarık ile mutlu bir evliliği ve iki de çocukları vardır. Oylum, Amsterdam’da okurken okuldan kovuluyor. Ailesine okuldan kovulduğunu söyleyemiyor. Amsterdam diye Ankara’ya gidiyor. Orada bir arkadaşıyla motosiklet kazası yapıyor. Ozan ise, babasının emanet bıraktığı bir milyon doları kripto paraya yatırıp kaybediyor. Güzide, tesadüfen Tarık’ın bir başka kadınla birlikteliğini öğreniyor. Tam 30. evlilik yıl dönümlerinde herkesin içinde durumu açıklayıp Tarık’ı terk ediyor. Aldatmak 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güzide, Tarık’ı evden kovuyor.

Perşembe Dizileri 2022

Güzide Tarık’ı Evden Kovuyor!

Aldatmak 2. bölüm 1. fragmanında; Güzide, tüm gücünü toplayıp Tarık’ı evden kovuyor. Oylum’un arkadaşı kazada adamın öldüğünü duyunca oradan uzaklaşıp suçu ona atıyor. Mahkemeye çıkan Oylum için hakim, ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklu yargılanmasına karar veriyor. Yeşim, Tarık’ın kendisine sahte nikah kıyıp yıllardır kandırdığını öğrenip sinir krizleri geçiriyor.

İşte Aldatmak 2. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Güzide ile Tarık, 30 yıldır mutlu bir evlilik yaşamaktadır. İkilinin bu evliliklerinden bir kız bir oğlan çocukları vardır. Tarık’ın başka bir kadınla da ilişkisi vardır ve ondan da bir kızı vardır. Güzide, otuzuncu evlilik yıl dönümleri için hazırlık yapmaya başlıyor. Oylum, Amsterdam’da üniversite okurken okuldan kovuluyor.

Ama bunu ailesine anlatamıyor. Tarık ile Güzide, kızlarını hava alanına götürüp vedalaşıyor. Oylum, Ankara’ya arkadaşının yanına gidiyor. Annesini arayıp okula yeni yurduna geldiğini söylüyor. Güzide, kızının kalacağı yeri görmek için bilet alıp onun yanına gitmek istiyor. Oylum, evdeki çalışandan annesinin yanına geleceğini bunu, sürpriz yapmak için kendisine söylemediğini öğreniyor.

Hemen annesini arayıp arkadaşlarıyla kampa gittiklerini söylüyor. Bu arada Tarık, arkadaşının emanet ettiği bir milyon doları götürüp Ozan’ın evine saklıyor. Tam babası çıkarken kız arkadaşı geliyor ve paraları görüyor. Ozan, bir arkadaşını görüp onun kripto paraya yatırım yapıp çok para kazandığını öğreniyor.

Kız arkadaşının da ısrarıyla babasının emanet ettiği o paranın hepsini kripto paraya yatırıyor. Ertesi gün ise, parayı yatırdığı şirketin paraları alıp kaçtığını öğreniyor. Güzide, keşif için gittiği evin karşısındaki daireden çıkan adamın sesini Tarık’ın sesine benzetiyor. Keşiften sonra o eve gidip kadınla karşı komşuları hakkında görüşmek istediğini söylüyor.

Çıkarken Tarık ile kadının düğün resimlerini görüyor. Eve davetliler geliyor. Güzide ise üzerine değişmeden aşağı iniyor ve Tarık’ın konuşmasından sonra davetlilere misafirini tanıştırıyor. Tarık, Yeşim ile kızını karşısında görünce şok oluyor. Güzide, o kadını herkese Tarık’ın beş yıllık eşi olarak tanıtıyor.

Aldatmak Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında! Güzide Eşinin Kendisine İhanet Ettiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler