Ana SayfaDizilerAldatmak Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında! Güzide Eşinin Kendisine İhanet Ettiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Aldatmak Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında! Güzide Eşinin Kendisine İhanet Ettiğini Öğreniyor!

Atv ekranlarının yeni dizisi Aldatmak, usta oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle sezona bomba gibi düşecek. Dizinin ismi önce Hakime Hanım olarak düşünülmüştü ama dizinin ismi sonradan Aldatmak olarak değiştirildi. Büyük bir beğeni ile izlenmesi beklenen dizi ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Aldatmak dizisinin ilk tanıtımının ardından 2. tanıtımı da yayınlandı. Güzide, eşinin kendisine ihanet ettiğini öğreniyor.

Vahide Perçin Kimdir?

Ercan Kesal Kimdir?

Güzide Eşinin Kendisine İhanet Ettiğini Öğreniyor!

Atv’nin yeni dizisi Aldatmak, usta oyuncu kadrosuyla ilk sezonu için, çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Tims&B Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Aldatmak dizisinin senarist Ayfer Tunç kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor. Büyük bir merakla beklenen Aldatmak dizisinin çok yakında izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanında; Güzide, otuz yıllık eşinin başka bir hayatı olduğunu ve kendisini yıllardır aldattığını öğreniyor. Tamda 30. evlilik yıl dönümünde eşine, her şeyi öğrendiğini ve ondan boşanacağını söylüyor.

İşte Aldatmak dizisinin 2. tanıtımı…

https://twitter.com/i/status/1567196591718633472

ALDATMAK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Aldatmak dizisinin ana kadrosu belirlendi. Vahide Perçim, hakime hanım (Güzide Yenersoy) karakteriyle ekrana dönecek. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ercan KesalMustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf ÇimCaner ŞahinFeyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem SürgitMeltem Baytok, ve  Hatice Deniz gibi birbirinden usta oyuncular yer alıyor.

HAKİME HANIM DİZİSİNİN KONUSU!

Atv ekranlarında yayınlanacak Aldatmak dizisinde, Hakime hanımın bir kadın hakim olarak yaşadığı zorluklar ve bu zorlukların hikayesi anlatılıyor. Dizisinin ismi önce Hakime hamın olarak düşünülmüştü, Sonradan dizinin adı, ‘Aldatmak’ olarak değiştirildi. Usta kadrosu ve ilginç hikayesiyle, izleyicileri ekrana kilitleyecek dizi çok yakında Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Vahide Perçin, oynadığı tüm dizilerde ana karakteri oynadı ve izleyicileri onu o karakterden uzun zaman çıkaramadı. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde baş rolde Hünkar karakterini oynayan oyuncu, dizide rolü gereği ölünce hayranları, onu tekrar diziye dönmesi için milyonlarca paylaşım yapmıştı.

Ercan Kesal ise, Çukur dizisinde beş sezon yer almış ve sezon yapmasıyla diziden ayrılmıştı. Mustafa Uğurlu, bilinen üzre her projesinde usta oyunculuğunu gözler önüne getiren usta isimler arasında yerini alıyor. Tüm bu usta isimlerin aynı projede bir araya gelmesi izleyicileri heyecanlandırdı.

Tüm bu usta isimlerin bir araya geldiği Aldatmak dizisi atv ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek. İzleyiciler dizinin ne zaman hangi gün yayınlanacağını merak etmeye başladı. Merakla beklenen Aldatmak dizisi, eğer bir aksilik olmazsa 6 ekim perşembe günü ekrana gelmesi planlanıyor.

Mustafa Uğurlu Kimdir?

Aldatmak Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler