Ana SayfaDizilerMahkum Dizisinin Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayında! Öldü Sanılan Barış Fırat'ın Karşısına...

İlgili Postlar

Mahkum Dizisinin Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayında! Öldü Sanılan Barış Fırat’ın Karşısına Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen Mahkum dizisinin sezon finali bölümünde; Mahkemeye çıkarılan Barış’ın akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılır. Sasha, Barış’ı hastaneden kaçırır. Fırat onu uçurumun kenarında yakalar. Ancak Barış, Fırat’la birlikte uçurumdan aşağı düşer. Öldü sanılan Barış, yurt dışına kaçar. Barış, Fırat ile Büge’nin evlendiğini öğrenir. Mahkum dizisinin 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı. Öldü sanılan Barış, Fırat’ın karşısına çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Öldü Sanılan Barış Fırat’ın Karşısına Çıkıyor!

Mahkum dizisinin 2. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Perşembe günü izleyicileri ekrana kilitleyen Mahkum dizisi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin 25. bölüm yeni fragmanında; Fırat, işine geri dönmüyor ve Barış’ın yaşadığına inanıp onu bulmak için uğraşıyor. Herkes bunun aksini düşünse de Fırat, her yerde onu görüyor. Barış, Fırat’la oyun oynamaya devam ediyor ve sonunda karşısına çıkıyor.

İşte Mahkum 25. bölüm yeni fragmanı…

MAHKUM 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış, jandarmaları ve gardiyanları ısırdığı için bir hücreye kapatılır. Mahkeme günü Fırat, Barış’ı almaya gider. Ona ısırmaması için bir maske taktırır. Bu arada Mücahit, Fırat sayesinde eski işine döner. Fırat, mahkemede Barış’ın suçlarını sayar. Barış, suçlarını inkar etmez. Ancak, içindeki Savaş’ın bu suçları kendisine işlemesini istediğini söyler. Barış’ın avukatı, onun akli dengesi yerinde olmadığı için bir heyete görünmesini ister.

Barış, doktor heyetinin karşısına çıkar. Heyet onun akli dengesi yerinde olmadığını anlar ve Barış hastaneye sevk edilir. Hacı, paralarını almak için açtığı çukurda bir not bulur. Paraları Sasha’nın aldığını anlayıp onun peşine düşer. Sasha, o paralarla Barış’la yurt dışına kaçmayı planlarken Haci’ya paraları kaptırır.

Barış’ın tedavisi başlar ve artık Savaş’ın hayalini görmez. Sasha, bir fırsatını bulup Barış’ı hastaneden kaçırır. Fırat, peşlerine düşer. Yakalanacaklarını anlayan Sasha ile Barış, arabadan inip farklı yönlere kaçar. Derya komiser Sasha’yı kıskıvrak yakalar. Fırat’da, Barış’ı uçurumun kenarında bulur. Büge, Barış’a karnındaki çocuk için teslim olmasını ister.

Barış, bir çocuğu olacağını öğrenince sakinleşir ve teslim olmayı kabul eder. Fırat, onun yanına yaklaşıp bileğine kelepçe takmaya çalışırken Barış, Fırat’ı uçurumdan aşağı itmeye çalışır. Bir hamle yapan Fırat, Barış ile uçurumdan aşağı denize düşer. Barış’ın ne ölüsü ne de dirisi denizde bulunamaz. Fırat ise sağ kurtulmayı başarır. Öldü sanılan Barış’a bir mezar yapılır.

Büge, Barış’ın mezarı başında göz yaşı döker. Sasha, hapishanedeyken biri yanına gelip bıçak çeker. Barış ise, yurt dışına kaçıp bir deniz kenarında piyano çalarken görünür. Barış’ın yanına gelen adam ona bir zarf verir. Zarfı açan Barış, zarfın içinden bir fotoğraf çıkar. Barış, Fırat ile Büge’nin evlendiğini anlıyor. Büge ile Fırat, gerçekten evlendi mi? Yoksa Fırat, Barış’ın ölmediğini anlayıp onun ortaya çıkması için yaptığı bir oyun mu?

Mahkum Dizisinin 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler