Ana SayfaDizilerMahkum 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dadaloğlu Fırat'ın Babası Mı Çıkacak?

İlgili Postlar

Mahkum 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dadaloğlu Fırat’ın Babası Mı Çıkacak?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sasha’nın, o tecavüzcüyü öldürünce Fırat’ın onu öldürmesine gerek kalmıyor. Fırat, Giryan’ı da alıp eve gidiyor. Barış, bir sonraki hamlesi için Fırat’a tüyolar veriyor. Ters köşe yapan Barış, kuyumcuyu soyup aldığı mücevherleri Büge’ye veriyor ve ondan ihtiyacı çocuklar için harcamasını istiyor. Dadaloğlu, elinde eski bir fotoğrafa bakıyor. Aynı fotoğrafa Fırat’da bakıyor. Mahkum 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dadaloğlu Fırat’ın babası mı çıkacak?

Perşembe Dizileri 2022

Dadaloğlu Fırat’ın Babası Mı Çıkacak?

Mahkum 27. bölüm 1. fragmanında; Giryan, Fırat’la yakınlaşmaya başlıyor. Büge, Barış’la görüştükten sonra ne yapacağını bilmiyor. Barış ise, Büge’den ayrı kaldığı için gözyaşı döküyor. Fırat, Barış’tan bir işaret bekliyor ve bu işareti bulunca onu yakalamak için sabırsızlanıyor. Büge Fırat’a, Barış’la görüştüğünü anlatıp mücevherlerden bahsedecek mi? Fırat Dadaloğlu’na, hiç arkasında onu bekleyen bir evladı olup olmadığını soruyor.

İşte Mahkum 27. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış Fırat’tan, Eylül’ün tecavüzcüsünü öldürüp Giryan’ı kurtarmasını istiyor. Fırat, adama ateş edemiyor. Sasha, adamı vuruyor. Fırat, Giryan’ı alıp oradan uzaklaşıyor. Bundan sonra Barış’ın hedefinin ne olacağını düşünmeye başlıyor. Barış, Büge’yi sürekli arıyor ve ondan oğluna yaşadığını oğluna söylemesini istiyor. Telefon numarasını değiştiren Büge, Fırat’a Barış’ın kendisini sürekli aradığını söylemiyor.

Fırat, söz verdiği gibi Nazlı ile Can’ı Büge’yle beraber sinemaya götürüyor. Filmin yarısında ekran kararıyor ve Barış konuşmaya başlıyor. Fıra’a, bir sonraki hamlesini merak ettiğini bildiğini ve bir sonraki gün saat 12.00’de öğreneceğini söylüyor. Can, babasının yaşadığını öğreniyor ve onu görmek istiyor. Fırat ve ekibi, Barış maskesi takan insanları bir bir sorguya alıyor.

Azime, hasta olan kızının tedavi masrafı için patronundan para istiyor. O vermeyince hırsızlık yapmak zorunda kalıyor. Hapse atılan Azime’nin kızı kendisi hapisteyken hayatını kaybediyor. Barış, bu hikayeden sonra hedef olarak Azime’nin kızına para vermeyen o kuyumcuyu alıyor.

Fırat, araştırıp onun o kuyumcunun peşine düşeceğini anlayıp, evinin çevresine adamlarını yerleştiriyor. Mami, Barış’ın adamları tarafından yaralanıyor. Barış, onları adamın evine yönlendirip kendisi onun kuyumcu dükkanını soyuyor. Büge, Barış’ın kendisini çağırdığı yere gidiyor.

Barış, bir çanta dolusu mücevheri Büge’ye verip ihtiyacı olan çocukların tedavisi için kullanmasını istiyor. O da çantayı alıp eve dönüyor. Bu olaydan Fırat’a bahsetmiyor. Dadaloğlu, elindeki fotoğrafa bakıyor. Fırat’ta aynı fotoğrafa bakıyor. Dadaloğlu, Fırat’n babası mı?

Mahkum 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış İle Fırat Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler