Ana SayfaDizilerYasak Elma 148. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız Ender Ve Handan'a...

İlgili Postlar

Yasak Elma 148. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız Ender Ve Handan’a Oyun Mu Oynuyor?

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 6. sezon 148. bölümüyle 26 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doğan, hapisten çıktıktan sonra şirketin başına tekrar geçer. Handan, arabalarının elinden alınmasına çok bozulur. Ender’e, Doğan’dan sonuna kadar kurtulmaları gerektiğini söyler. Yıldız, onların konuşmalarını sadece dinler. Pop starı dinlemeye giden Yıldız, gönlünce eğlenir. Yasak Elma 148. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doğan, Yıldız Ender ve Handan’a oyun mu oynuyor?

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Yıldız Ender Ve Handan’a Oyun Mu Oynuyor?

Yasak Elma 148. bölüm 2. fragmanında; Doğan Yıldız’ı, kendisini sevmemekle suçluyor. Eğer sevseydi bunları yapmayacağını düşündüğünü söylüyor. Handan, Doğan’ın çıkmasıyla onun ziyaretine hiç gitmediği için tutuşmaya başlıyor. Ender, otelin yeni ortağının Doğan olduğunu öğrenince şok oluyor. Ender ile Handan, Doğan’dan sonsuza kadar kurtulmak istiyor. Doğan’ın avukatı Yıldız’ın yanına gidip ona, birinin şirkete girin onun işini bitirdiğini söylüyor. Yıldız, duyduklarına inanamıyor.

İşte Yasak Elma 148. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 147. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, kazada hayatını kaybeder. Yıldız, Doğan’ın adamıyla konuşmalarını duyup o kazayı Çağatay’ı öldürmek için yaptırdığını öğrenir. Doğan, Yıldız’ın ihbarıyla tutuklanır. Aradan beş sene geçer. Bu arada Yıldız’ın Doğan’dan bir kızı olur.

Kumru, babasını hapishanede ziyarete gider. Ona kızının fotoğrafını götürür ve babasına Ender ile annesinin holdingi ele geçirdiğini söyler. Hapse girmesinde Yıldız’ı suçlayan Doğan, hapisten çıkabilmek için avukatlar tutar. Çağatay öldükten sonra onun tüm mirası Yıldız’ı ve Halit Can’a kalır.

Yıldız, Çağatay’dan kalan yalıyı kiraya verir. Kiraya verdiği kadının orada umut tacirliği yaptığını anlar. Bunu ispatlamak için Ender, Emir ve Caner’le birlikte kılık değiştirip müşteri gibi yalıya gider. Orada kadının tüm yaptıklarını Emir kameraya alır. Daha sonra kadını yalıdan çıkartır. Şaduman kızına, yalıyı dizi çekimi için kiraya vermek istediğini söyler. Yalının ilk müşterisi ünlü pop star olur.

Yıldız, gidip pop starla tanışıp ona hayat hikayesini anlatır. Bu arada Handan, kızından aldığı hisselerle yönetmeye çalışır. Fazla lükse düşkün olan Handan, şirkete iki arabayla gelip gider. Abisine büyük bir miras düştüğünü öğrenen Handan, hemen soluğu onun yanında alır.

Ender, Handan’ın abisini şoför zanneder. Onun Handan’ın abisi olduğunu ve ona büyük bir miras düştüğünü öğrenince bakış açısı değişmeye başlar. Kumru, yurt dışına gitmek için yola çıktığında birisi bilerek valizini alır. Hava alanından geri dönen Kumru, valizini getiren kişiyle tanışır.

Yıldız, yan yalıyı kiraya veriyor. Yalıyı tutan kişinin nişan töreni için kendisini davet ettiğini öğrenir. Hazırlanan Yıldız, davete gittiğinde sosyetenin ileri gelenlerinin orada olduğunu görüp yalıyı tutan kişiyi merak eder. Nişan töreni başlıyor ve Doğan, nişanlanacağı kadınla içeri girer. Yıldız, Doğan’ı karşısında görünce şok olur.

Yasak Elma 148. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan’ın Dönmesi Ender ile Handan’ın İşine Gelmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler