Ana SayfaÜnlülerSeversin 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Tolga'nın Yeni Partneri Oluyor!

İlgili Postlar

Seversin 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Tolga’nın Yeni Partneri Oluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin, yeni gününde 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Tolga’yı tekrar kazanabilmek için bildiklerini konuşuyor. Tolga, hayatını mahvettiğini düşündüğü babası ile çalışan Asya’yı dinlemek istemiyor. Onun için çok önemli bir konu olan bu durumda Asya’nın kendi yanında olmasını istiyor. Asya ise, kendi doğrularının arkasında kalınca Tolga’yı kaybetmekle karşı karşıya kalıyor. Tolga, babasının karşısına bir kez daha çıkıyor ve ondan hayatından uzak durmasını istiyor. Bu sırada herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Nazlı, Tolga’nın yeni partneri oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Nazlı Tolga’nın Yeni Partneri Oluyor!

Seversin dizisinin 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya’nın attığı imza Tolga’nın bütün hayatını etkiliyor. Asya, Tolga’nın haberi olmadan sözleşmeyi feshetmek için çabalarken Tolga’nın en mutlu anında bu sözleşme haberi magazine düşüyor. Olay Tolga ve Asya’nın hayatını kökünden sarsacak kadar büyük oluyor.

SEVERSİN 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, bir yandan Tolga etkilenmesin diye bu sözleşmeyi ne için yaptığını gizlerken diğer yandan Kudret’in kendisini kandırdığını düşünüyor ve peşine düşüp hesap sormak istiyor. Gerçekten Suzan’ın anlattığı gibi Kudret oğlunun kötülüğünü mü istiyordur? Bu soruların cevabını almak için gidip Suzan’la görüşüyor.

Asya’nın hem Kudret’ten hem de Suzan’dan dinlediği geçmiş hikayesi birbirinden farklı oluyor. Asya, Tolga’nın bugüne kadar annesinden dinlediği geçmişi bir defa olsun Kudret’ten dinlemesini sağlamak istiyor. Çünkü ona göre ortada büyük bir yalan dönüyor.. Fakat o Tolga ve Kudret’i nasıl yan yana getirebileceğini henüz bulamamışken Tolga öğrendiği gerçekle belki de hayatının en büyük dibe vuruşunu yaşıyor.

Asya bilmeden arı kovanına çomak sokuyor ve Tolga’nın mutluluğu için yaptığı bu hamlesi sonunda kendisini de olumsuz etkiliyor. Nazlı’nın Hakan’la kaldığını öğrenen annesi onu eve döndürmek için uğraşıyor. Nazlı, eve dönmeyi kabul etmeyince annesi onu evlatlıktan ret ediyor.

Aynı şekilde Kadir’de gidip Nazlı’yı eve döndürmeye çalışıyor. Yine Nazlı, bildiğini okuyor. Gidip Selen’le bir anlaşma yapıyor. Tehdit üzerine kurulu anlaşma Tolga ile Asya’nın ayrılık haberinin üzerine işine yarıyor. Fırsat bilip Tolga’ya yeni bir proje teklifi götürüyor. Asya, yeni partneriyle diziye devam ederken Selen, Tolga’yla yeni projesini açıklıyor.

Tolga’nın partneri arabadan iniyor. Asya, karşında Nazlı’yı görünce şok oluyor. Tolga’nın da bu durumdan haberi olmadığı için oda büyük bir şok yaşıyor. Tolga ile Nazlı, yeni dizi projesi için fotoğraf çekimi yapıyor.

Seversin 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Affetmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler