Ana SayfaDizilerSeversin 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'yı Affetmiyor!

İlgili Postlar

Seversin 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Affetmiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin, 17. yene bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Babasıyla ilgili gerçekleri Asya’nın ağzından duyan Tolga büyük bir yıkım yaşar. Tüm hayatının yalanlarla kaplı olmasını kaldıramaz. Asya ise Tolga’ya gerçekleri anlatmaya hazırlanırken, Tolga beklenmedik bir hamlede bulunur. Tolga’nın yeni dizi projesindeki partneri açıklanır. Asya, büyük şaşkınlık içine girer. Tolga’nın yeni partneri kim oluyor? Seversin 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, babasının yanında çalışmaya devam eden Asya’yı affetmiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Tolga Asya’yı Affetmiyor!

Seversin 17. bölüm 2. fragmanında; Asya, Tolga’yı tekrar kazanabilmek için onunla konuşuyor. Tolga, hayatını mahvettiğini düşündüğü babası ile çalışan Asya’yı dinlemek istemiyor. Onun için çok önemli bir konu olan bu durumda Asya’nın kendi yanında olmasını istiyor. Asya ise, kendi doğrularının arkasında kalınca Tolga’yı kaybetmekle karşı karşıya kalıyor. Tolga, babasının karşısına bir kez daha çıkıyon ve hayatından uzak durmasını istiyor. Bu sırada herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor.

İşte Seversin 17. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Kudret’in Tolga’nın babası olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık ve pişmanlık yaşar. Daha sonra Tolga, bu durumu öğrenip Asya’dan kaçmaya başlar. Asya, artık Tolga’nın peşinden koşmaktan yorulup Suzan’ın yanına gidip ona yüzüğü iade eder. Tolga, annesinin parmağında Asya’nın yüzüğünü görünce hemen onu geri alır.

Selin, babasından Asya’nın Tolga’nın dijital işini geri alabilmesi için Kudret’le anlaşma yaptığını öğrenir. Bu arada Nesrin, Asya’ya kendisinden habersiz sözleşme imzaladığı için çok kızar. Kadir’le de arası bozulur. Tolga, Asya’dan ayrı kalmaya dayanamaz ve sete gidip ona yüzüğü geri vermek ister.

Selin Tolga’yı yanına çağırıp ona Asya’nın Kudret’le neden anlaşma yaptığını anlatır. Nazlı, Hakan’da kalmaya başlar. Annesi ise onu arkadaşında kaldığını zanneder. Onu döndürmek için gittiğinde onun Hakan’ın evinde kaldığını öğrenir. Nazlı’yı ikna edip eve döndürebilmek için kapıda oturur.

Bu arada Nazlı, aradığı fırsatı bulup Selin’i tehdit edip ondan başrol ister. Selin de kabul etmek zorunda kalır. Asya, Tolga’nın gerçekleri öğrenmesiyle Kudret’in yanına gider. Ondan sözleşmeyi iptal etmesini ister. Ona kendisini kandırdığını söyler.

Kudret, kendisiyle Tolga’yı Suzan’ın görüştürmek istemediğini, oğlunun üzerinden ellerini hiç çekmediğini, şimdiki kariyerini kendisinin sağladığını ve Asya’ya, oğlunu getirmesi için onu kullandığını itiraf eder. O sırada Tolga içeri giriyor ve babasından hesap sorar. O sırada Kudret fenalaşıp yere yığılır.

Seversin Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler